ΓΔ: 1443.05 -0.39% Τζίρος: 4.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:50:40 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Πειραιώς

Πειραιώς Real Estate και Picar «Υιοθετούν την Πόλη τους»

Θετική ήταν η ανταπόκριση της Πειραιώς Real Estate και της Picar στο κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων να «Υιοθετήσουν την Πόλη τους» και να αναλάβουν τη φωταγώγηση συγκεκριμένων δρόμων της πόλης.

Η Πειραιώς Real Estate και η Picar είναι μεταξύ των 19 εταιρειών που ανέλαβαν να στολίσουν και να φωταγωγήσουν  για την περίοδο των εορτών την πόλη, ανταποκρινόμενες στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, «Υιοθέτησε την Πόλη σου».

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, αφορά στην χριστουγεννιάτικη εορταστική φωταγώγηση της πόλης των Αθηνών από ιδιωτικές εταιρείες που εθελοντικά θα αναλάβουν συγκεκριμένους δρόμους της πόλης. 

Η Πειραιώς Real Estate και η Picar ανέλαβαν να στολίσουν και να φωταγωγήσουν, για την περίοδο των φετινών Χριστουγέννων, τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, στο τμήμα μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου. 

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Picar, στην οποία ανήκει το City Link:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων «υιοθέτησε την πόλη σου», με τη φωταγώγηση του δρόμου της Βουκουρεστίου για την περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, σε εναρμόνιση με την κουλτούρα του City Link για δημιουργία με κάθε ευκαιρία, κλίματος χαράς και αισιοδοξίας για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί για όλους εμάς σταθερή αξία καθώς και σημείο αναφοράς όλων των δράσεων μας». 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο Κ. Φλώρος, διώκεται για κακούργημα

Ο κατηγορούμενος που παραμένει κρατούμενος το βράδυ της Τετάρτης μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο από σήμερα λειτουργούν τα καταστήματα ενόψει Πάσχα

Έναρξη σήμερα για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Πώς θα λειτουργήσουν τα μικρά καταστήματα και πώς τα πολυκαταστήματα. Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 28 Απριλίου.
kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.