ΓΔ: 1642.17 -0.79% Τζίρος: 103.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Πειραιώς

Πειραιώς Real Estate και Picar «Υιοθετούν την Πόλη τους»

Θετική ήταν η ανταπόκριση της Πειραιώς Real Estate και της Picar στο κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων να «Υιοθετήσουν την Πόλη τους» και να αναλάβουν τη φωταγώγηση συγκεκριμένων δρόμων της πόλης.

Η Πειραιώς Real Estate και η Picar είναι μεταξύ των 19 εταιρειών που ανέλαβαν να στολίσουν και να φωταγωγήσουν  για την περίοδο των εορτών την πόλη, ανταποκρινόμενες στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, «Υιοθέτησε την Πόλη σου».

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, αφορά στην χριστουγεννιάτικη εορταστική φωταγώγηση της πόλης των Αθηνών από ιδιωτικές εταιρείες που εθελοντικά θα αναλάβουν συγκεκριμένους δρόμους της πόλης. 

Η Πειραιώς Real Estate και η Picar ανέλαβαν να στολίσουν και να φωταγωγήσουν, για την περίοδο των φετινών Χριστουγέννων, τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, στο τμήμα μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου. 

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Picar, στην οποία ανήκει το City Link:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων «υιοθέτησε την πόλη σου», με τη φωταγώγηση του δρόμου της Βουκουρεστίου για την περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, σε εναρμόνιση με την κουλτούρα του City Link για δημιουργία με κάθε ευκαιρία, κλίματος χαράς και αισιοδοξίας για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί για όλους εμάς σταθερή αξία καθώς και σημείο αναφοράς όλων των δράσεων μας». 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Κορμάς: Πώς θα γλιτώσει το ελληνικό real estate από την Ουκρανική κρίση

Την εκτίμηση πως αν ο πόλεμος στην Ουκρανία καταλαγιάσει μέσα στους επόμενους οκτώ έως δέκα μήνες δεν θα βουλιάξει η κτηματομεσιτική αγορά εξέφρασε ο ανώτερος γενικός διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς και διευθύνων σύμβουλος Πειραιώς Real Estate.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Κορμάς: Γοργή ανάπτυξη στην αγορά ακινήτων μετά την πανδημία

Ο κ. Κορμάς σημείωσε ότι η ανάκαμψη στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ακινήτων θα προκύψει σύντομα, ενώ ήδη οι αγοραπωλησίες παρουσιάζουν θετικές ενδείξεις, παρά την υγειονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορμάς: Πόλος έλξης για διεθνείς επενδυτές η ελληνική αγορά ακινήτων

Η ανάκαμψη που παρουσίασε η αγορά ακινήτων το 2019 και τους δύο πρώτους μήνες του 2020 είναι ένας αξιόπιστος δείκτης ανάκτησης της χαμένης δυναμικής, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Κορμάς: Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στην ελληνική αγορά ακινήτων

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Piraeus Real Estate, η ελληνική αγορά ακινήτων σημείωσε σημαντική ανάπτυξη το 2019 και τους πρώτους μήνες του 2020, με την ανάκαμψη να συνεχίζεται και τα επόμενα χρόνια.