ΓΔ: 899.58 0.65% Τζίρος: 66.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Γ. Κορμάς: Γοργή ανάπτυξη στην αγορά ακινήτων μετά την πανδημία

Ο κ. Κορμάς σημείωσε ότι η ανάκαμψη στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ακινήτων θα προκύψει σύντομα, ενώ ήδη οι αγοραπωλησίες παρουσιάζουν θετικές ενδείξεις, παρά την υγειονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γοργή ανάκαμψη, μετά το πέρας της πανδημίας, αναμένεται για την ελληνική αγορά ακινήτων, εκτίμησε ο κ. Γιώργος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, μιλώντας στο διαδικτυακό συνέδριο NPL Days 3rd Edition των DD talks.

Ο κ. Κορμάς σημείωσε ότι η ανάκαμψη στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ακινήτων θα προκύψει καθώς οι επενδυτές βρίσκονται σε στάση αναμονής, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, ενώ ήδη οι αγοραπωλησίες παρουσιάζουν θετικές ενδείξεις, παρά την υγειονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην ανοιχτή συζήτηση «Real Estate Session» για το μέλλον της ελληνικής αγοράς ακινήτων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο κ. Κορμάς ανέλυσε την παρούσα κατάσταση της αγοράς real estate και έκανε μια λεπτομερή εκτίμηση για το μέλλον της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα του digital transformation και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας των χαρτοφυλακίων ακινήτων, πεδία στα οποία επενδύει στρατηγικά η Πειραιώς Real Estate.

Από το link μπορείτε να παρακολουθήσετε την συζήτηση για το μέλλον του ελληνικού real estate, καθώς και την τοποθέτηση του CEO της Πειραιώς Real Estate, κ. Κορμά.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορμάς: Πόλος έλξης για διεθνείς επενδυτές η ελληνική αγορά ακινήτων

Η ανάκαμψη που παρουσίασε η αγορά ακινήτων το 2019 και τους δύο πρώτους μήνες του 2020 είναι ένας αξιόπιστος δείκτης ανάκτησης της χαμένης δυναμικής, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Κορμάς: Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στην ελληνική αγορά ακινήτων

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Piraeus Real Estate, η ελληνική αγορά ακινήτων σημείωσε σημαντική ανάπτυξη το 2019 και τους πρώτους μήνες του 2020, με την ανάκαμψη να συνεχίζεται και τα επόμενα χρόνια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνε ταμείο οι εκμισθωτές ακινήτων για προκαταβολή της αποζημίωσης

Ειδικά για τον Μάρτιο, οι αποζημιώσεις για τα κουρεμένα ενοίκια θα πληρωθούν χωρίς την υποβολή δηλώσεων covid, ενώ υποχρέωση για δήλωση ως τις 14 Μαΐου έχουν μόνο όσοι είχαν μεταβολές μισθωμάτων.