ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Εμποριο, Καταστηματα, Μαγαζια
Φωτο: Aris Oikonomou/ SOOC

Καταστήματα: Άνοιγμα της αγοράς στις 9:00, άρση των περιοριστικών μέτρων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά την επαναφορά της κανονικότητας στη λειτουργία της αγοράς και την άρση κάθε περιορισμού που δυσχεραίνει τη λειτουργία της.

Επανέρχεται η έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων από τις 9 το πρωί, σύμφωνα με πρόσφατη ΚΥΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Ο σύλλογος αναφέρει ότι: «Με πρόσφατη ΚΥΑ επανέρχεται η έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων από τις 9:00΄. Το γενικό πλαίσιο ωραρίου λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00' - 21:00' και Σάββατο 9:00' - 20:00'.

Ο Εμπορικός σύλλογος Αθηνών ζητάει επιτακτικά την επαναφορά της κανονικότητας στη λειτουργία της αγοράς και την άρση κάθε περιορισμού που δυσχεραίνει τη λειτουργία της και  στερεί από τις εμπορικές επιχειρήσεις το απαραίτητο οξυγόνο για την βιωσιμότητα τους.  Επισημαίνουμε ότι το λιανεμπόριο  έχει αποδείξει από την αρχή της πανδημίας ότι με τη σοβαρή λειτουργία του δεν αποτελεί υγειονομική απειλή»

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporika katastimata-Kyriakes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά το πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα, ποια Κυριακή είναι ανοιχτά

Σε εφαρμογή τίθεται το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα θα ξεκινήσει την Πέμπτη (6/4) και θα διαρκέσει έως το Μεγάλο Σάββατο (15/4).
emporio-katastimata-click inside-click away
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων

Με την ευχή να ξαναγυρίσουν τα χαμόγελα σε καταναλωτές και εμπόρους, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ενόψει της εορτής του Πάσχα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάει στις 22 Απριλίου το εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 25 Απριλίου, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών να σημειώνει πως οι επιχειρηματίες είναι προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουν την προστασία της υγείας των καταναλωτών.
ESTIASI, KAFETERIA, CAFE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τα τραπεζοκαθίσματα στο επίκεντρο της δημοτικής αρχής

«Θα είμαστε αρωγοί στις επιχειρηματικές προσπάθειες, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί από κάποιους -ευτυχώς λίγους- το πλιάτσικο του δημόσιου χώρου» προσέθεσε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.