ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Walking-Thessaloniki
Shutterstock

Διαγωνισμός Thessaloniki Xmas Spirit από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προκήρυξε διαγωνισμό video, με θέμα Thessaloniki Xmas Spirit στο στο πλαίσιο της προβολής της πόλης τις μέρες των γιορτών.

Τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο διασκεδάζει η Θεσσαλονίκη τις ημέρες των εορτών θέλει να αποτυπώσει ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής μέσα από τα μάτια των κατοίκων και όχι μόνο, με κίνητρο έναν διαγωνισμό. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προκήρυξε διαγωνισμό video, με θέμα Thessaloniki Xmas Spirit στο στο πλαίσιο της προβολής της πόλης τις μέρες των γιορτών.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Βούλα Πατουλίδου στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM”, “μόνο όποιος έχει βρεθεί στην πόλη τις γιορτές μπορεί να καταλάβει τη μοναδικότητα με την οποία διασκεδάζουμε. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος διασκέδασης, όπου όλη η πόλη γίνεται μια παρέα”.

Το θέμα του video θα πρέπει να βασιστεί στην εορταστική εικόνα της πόλης, στον τρόπο ζωής, στις συνήθειες και στις εκδηλώσεις της, από τις 6 Δεκεμβρίου 2019 ως τις 6 Ιανουαρίου του 2020. Τα video θα πρέπει να έχουν διάρκεια από 5 έως 8 λεπτά.

Oι διαγωνιζόμενοι, θα πρέπει να υποβάλλουν την συμμετοχή τους με email που θα στείλουν μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2019 στο [email protected]

Ο νικητής του διαγωνισμού που θα αναδείξει πενταμελής επιτροπή θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο. Το βραβευμένο video θα προβληθεί ολόκληρο ή τμηματικά από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την προώθηση της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων συμμετοχής που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν στο επίσημο portal προορισμού.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ