ΓΔ: 1448.47 0.93% Τζίρος: 73.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:14:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Ο σύλλογος εργαζομένων της Alpha για τη σιωπή της συνδικαλιστικής ηγεσίας

Οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν ντροπή για το κίνημα την επιλογή της ανώτατης συνδικαλιστικής ηγεσίας να μην καταδικάσει τα χυδαία σχόλια συνδικαλιστών του Λιμενικού για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά νερά.

«Η συνήθης πρακτική της ανώτατης συνδικαλιστικής ηγεσίας της χώρας είναι η μόνιμη καταδίκη και ο αφορισμός της εργοδοσίας και των Κυβερνήσεων», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank και σημειώνει ότι «αυτή η πρακτική της ηγεσίας εκφράζεται μόνο στο προσκήνιο αφού στο παρασκήνιο υποκλίνεται για να διατηρεί τα προνόμια που της παρέχει η πολιτεία».

Παράλληλα αναφέρει ότι «όταν όμως κάποιοι βραχίονες του συνδικαλιστικού κινήματος εκφράζουν χυδαίο, σεξιστικό και ρατσιστικό λόγο τότε η συντεχνία συσπειρώνεται και επικρατεί η σιωπή των αμνών».

«Έτσι για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες στις δομές του συνδικαλιστικού κινήματος δεν τόλμησαν να καταδικάσουν τα χυδαία σχόλια συνδικαλιστικών στελεχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ