ΓΔ: 1377.68 0.89% Τζίρος: 10.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:19:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ose
Φωτο: Shutterstock

Νέα τρένα και νέο πρόγραμμα δρομολογίων για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από 15 Μαΐου

Νέες αμαξοστοιχίες προστίθενται στο πρόγραμμα της εταιρείας σύμφωνα με την ανακοίνωση ενώ θα υπάρξουν και νέες διαδρομές αλλά και χρόνοι δρομολογίων.

Με την τουριστική περίοδο να βρίσκεται σε διαδικασία άνθησης και τις ροές των επιβατών να αυξάνονται, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Κυριακή 15 Μαΐου γίνεται συνολική αναδιάρθρωση σε όλα τα δρομολόγια της επικράτειας. Νέες αμαξοστοιχίες προστίθενται στο πρόγραμμα της εταιρείας σύμφωνα με την ανακοίνωση ενώ θα υπάρξουν και νέες διαδρομές αλλά και χρόνοι δρομολογίων.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και από 5 ζεύγη αμαξοστοιχιών που κυκλοφορούσαν ανά ημέρα αυξάνονται σε 7 (κάθε 2 ώρες ανά κατεύθυνση), με μειωμένους χρόνους ταξιδιού.

Μάλιστα από τις 7.20 το πρωί της Κυριακής δρομολογούνται τα νέα γρήγορα τρένα ΕΤR που θα καλύπτουν τη διαδρομή σε λιγότερο από 4 ώρες. Το εισιτήριο σε αυτά τα νέα τρένα είναι μειωμένο 20% για 20 ημέρες μέχρι τις 3 Ιουνίου.

Στη διαδρομή Αθήνα-Καλαμπάκα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.

Στις διαδρομές του Προαστιακού Αθήνας (Αεροδρόμιο-Κιάτο-Πειραιάς-Αθήνα-Χαλκίδα): επέρχονται μικρές τροποποιήσεις στους χρόνους των δρομολογίων.

Στις διαδρομές Αθήνα-Λειανοκλάδι & Λειανοκλάδι-Λαμία-Στυλίδα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.

Προστίθενται νέες διαδρομές: Τιθορέα-Οινόη (λεωφορείο), Τιθορέα-Λειανοκλάδι-Λαμία-Στυλίδα και Λειανοκλάδι-Λαμία (για εξυπηρέτηση μετεπιβιβάσεων από/σε δρομολόγια IC Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα).

Στις διαδρομές Κεντρικής Ελλάδας, Θεσσαλονίκη-Λάρισα-Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα & Λάρισα-Βόλος: επέρχονται σημαντικές τροποποιήσεις.

Στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Φλώρινα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και 1 ζεύγος δρομολόγιων κυκλοφορεί στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Θεσσαλονίκη.

Στις διαδρομές Θεσσαλονίκη-Σέρρες & Θεσσαλονίκη-Δράμα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.

Η διαδρομή Δράμα-Αλεξανδρούπολη καταργείται ενώ προστίθενται νέες συνδέσεις μεταξύ Δράμας-Ξάνθης-Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης.

Στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και 1 ζεύγος δρομολόγιων κυκλοφορεί στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα.

Τα δρομολόγια των τουριστικών διαδρομών Διακοπτό-Καλάβρυτα, Άνω Λεχώνια-Μηλιές, Κατάκολο-Πύργος-Ολυμπία, δεν τροποποιούνται.

Τα δρομολόγια των διαδρομών Κιάτο-Πάτρα, Κιάτο-Αίγιο & Προαστιακού Πάτρας, δεν τροποποιούνται.

Η εταιρεία ενημερώνει το κοινό ότι μπορεί να εγγραφτεί στην εφαρμογή Telegram στον λογαριασμό «Trainose - Train Information» για ενημέρωση σχετικά με δρομολόγια, καθυστερήσεις, καταργήσεις ή άλλες πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συχνότητα και τους χρόνους των δρομολογίων (από 15/05/2022), μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., το Τηλεφωνικό Κέντρο και τα εκδοτήρια των σταθμών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα για τις συμβάσεις ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΡΓΟΣΕ και Hellenic Train

Η Αρχή για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος θα ελέγξει διεξοδικά όσοι κατείχαν θέση ευθύνης στον ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΡΓΟΣΕ και Hellenic Train και ήταν συμβαλλόμενοι στις επίμαχες συμβάσεις, όπως και οι εργολάβοι που ανέλαβαν την εκτέλεση των έργων και προμηθειών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν κυκλοφορούν προαστιακός και τρένα, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο και τα μέσα σταθερής τροχιάς θα καταθέσουν σήμερα στον υπουργό Επικρατείας προτάσεις της για την επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου. Σειρά μέτρων παρουσίασε ο κ. Γεραπετρίτης για την αναδιοργάνωση των σιδηροδρόμων.
ose
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων λόγω στάσης εργασίας στη ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η διοίκηση της Hellenic Τrain έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ακυρωθούν οι στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι χωρίς να έχει λάβει ωστόσο ακόμα επίσημη απόφαση.
ose
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δίνει τις αποζημιώσεις στους επιβάτες που έπληξε η κακοκαιρία

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αποζημιώσει είτε με οικονομική στήριξη 1.000 ευρώ ή εναλλακτικά θα δώσει 550 ευρώ σε κουπόνι απεριόριστης διάρκειας και 500 ευρώ μετρητά σε όσους επιβάτες επηρεάστηκαν από τη διακοπή των δρομολογίων στις 24 και 25 Ιανουαρίου.
businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι με εγγύηση οι δυο πρώτοι κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717

Απολογήθηκαν στην Ανακρίτρια οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι καταβάλλοντας 500.000 και 600.000 ευρώ αντίστοιχα. Μέχρι το τέλος Απριλίου θα συνεχιστεί η διαδικασία των απολογιών για τους 23 κατηγορούμενους.