ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΟΠΑΠ

Markopoulo Park: Πλούσια κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6

Δυο νικητές στο Μαρκόπουλο και την Νίκαια κέρδισαν από 7.209,60 ευρώ, προβλέποντας σωστά τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες.

Πλούσιο θέαμα και εννέα συναρπαστικές κούρσες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Markopoulo Park, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Οι περισσότερες ιπποδρομίες ήταν αμφίρροπες με αποτέλεσμα τα κέρδη να είναι μεγάλα για τους νικητές. Αποκορύφωμα των χθεσινών εκπλήξεων ήταν τα κέρδη που μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες). Δυο νικητές στο Μαρκόπουλο και την Νίκαια κέρδισαν από 7.209,60 ευρώ.

Δυο Κύπελλα κέρδισαν τις εντυπώσεις

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε δύο ιπποδρομίες, τα Κύπελλα των Δήμων Σαρωνικού και Μαρκόπουλου Μεσογαίας. Στην 4η ιπποδρομία, το Κύπελλο Δήμου Σαρωνικού, κατέκτησε ο τριετής ίππος ΧΑΑΝΤΕΦ, ιδιοκτησίας HORSE CARE, με αναβάτη τον Δημήτρη Δρόσο και προπονητή τον Ηλία Σιατούνη.

Στην 8η ιπποδρομία, πρώτος τη γραμμή του τερματισμού πέρασε ο εξαετής ίππος ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ που κέρδισε το Κύπελλο Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας, με προπονητή τον Παναγιώτη Θεολόγου και αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη.

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις στο Markopoulo Park

Χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισαν το Markopoulo Park που μεταμορφώθηκε, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, σε Χριστουγεννιάτικο χωριό με παραμυθένιες εκπλήξεις.

opap_xristougenna

Οι μικροί φίλοι πέρασαν το πρωινό τους διασκεδάζοντας με πολλά παιχνίδια, επισκέφτηκαν δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παρακολούθησαν παιδικές παραστάσεις και μάγους με απίθανα κόλπα, έκαναν face painting και ιππασία με πόνυ.

Στο Markopoulo Park παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου και ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης. Σε δηλώσεις τους συνεχάρησαν τον ΟΠΑΠ και την Ιπποδρομίες Α.Ε. για τις δραστηριότητές και εκδηλώσεις που πραγματοποιούν, προσφέροντας διασκέδαση σε όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Κοζάνη

Τα αυξημένα μέτρα πρόληψης και υγιεινής που εφαρμόζονται. Τα Καταστήματα ΟΠΑΠ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης ενημέρωσης. – Τι ισχύει για παιχνίδια και κληρώσεις.