ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

«Στο Metro χάθηκε το μέτρο»: Ανακοίνωση της Ενότητας για την στάση εργασίας

Σε υψηλούς τόνους επικρίνουν τη σημερινή στάση εργασίας στο μετρό η «ΕΝΟΤΗΤΑ - δύναμη ευθύνης και προοπτικής». «Εξευτελίζουν το δικαίωμα της απεργίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Ο κατήφορος του συνδικαλιστικού κινήματος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, υποστηρίζει η «ΕΝΟΤΗΤΑ-δύναμη ευθύνης και προοπτικής» σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη σημερινή στάση εργασίας στο μετρό. «Εξευτελίζουν το δικαίωμα της απεργίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΝΟΤΗΤΑ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Με μια ξαφνική απεργία τα συνδικάτα του ΜΕΤRO αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν χιλιάδες πολίτες! γιατί; Γιατί 20 εργαζόμενοι αρνήθηκαν να καλύψουν θέσεις εκδοτών για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που αποτελούν τη βασική πηγή εσόδων τους. Αρωγός στην προσπάθεια τους βρέθηκε για μια ακόμη φορά η «άσχημη κοιμωμένη» διορισμένη από το δικαστήριο ΓΣΕΕ που ξύπνησε μετά από πέντε χρόνια ύπνου επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Ο κατήφορος του συνδικαλιστικού κινήματος δεν έχει πάτο!

Ανάλογες σκηνές τρέλας εκτυλίσσονται και σε άλλους εργασιακούς χώρους, όπως στον ΟΤΕ που ξεκινούν απεργίες 19 ημερών για να κατοχυρωθούν τα συμφέροντα 4 φυλάκων που η Διοίκηση προσφέρει 112 μισθούς και εργασία σε ιδιώτη!!

Η παράταξη μας “ΕΝΟΤΗΤΑ δύναμη ευθύνης και προοπτικής’’ αναλαμβάνει το συνδικαλιστικό κόστος για την εξυγίανση του συνδικαλιστικού κινήματος και τη δημιουργία ενός σύγχρονου, υπεύθυνου και δυναμικού τρόπου αντιμετώπισης των θεμάτων των εργαζομένων. Το φαινόμενο δραστηριοποίησης 9 σωματείων στο Metro των 2.400 εργαζομένων τα λέει όλα!»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα λειτουργήσει αύριο το Μετρό, αναστέλλεται η απεργία

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών τονίζει πως υπάρχει «δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των αιτημάτων των εργαζομένων και ως εκ τούτου αναστέλλει την 24ωρη απεργία».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς Μετρό η Αθήνα, απεργούν οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών πραγματοποιεί 24ωρη απεργία για τον χαμό των συναδέλφων στο δυστύχημα των Τεμπών. Κανονικά θα λειτουργήσει η γραμμή Κηφισιά - Πειραιάς και το Τραμ.