ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Nick Paleologos/ SOOC

Κανονικά θα λειτουργήσει αύριο το Μετρό, αναστέλλεται η απεργία

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών τονίζει πως υπάρχει «δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των αιτημάτων των εργαζομένων και ως εκ τούτου αναστέλλει την 24ωρη απεργία».

Αναστέλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου, 24ωρη απεργία στο Μετρό (Γραμμή 2&3).

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) τονίζει πως υπάρχει «δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των αιτημάτων των εργαζομένων και ως εκ τούτου αναστέλλει την 24ωρη απεργία».

Πιο αναλυτικά το ΣΕΛΜΑ στην ανακοίνωση του επισημαίνει ότι «στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση των αιτημάτων μας και των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ, φάνηκε αμυδρά, να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Για το λόγο αυτό το σωματείο μας αναστέλλει "προσωρινά" μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για αύριο Τρίτη 28/3/23, διεκδικώντας κρατικές συγκοινωνίες, φθηνές γρήγορες και αξιόπιστες για όλους τους πολίτες» .

Σημειώνεται πως κανονικά θα λειτουργήσουν και ο ηλεκτρικός και το τραμ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς Μετρό η Αθήνα, απεργούν οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών πραγματοποιεί 24ωρη απεργία για τον χαμό των συναδέλφων στο δυστύχημα των Τεμπών. Κανονικά θα λειτουργήσει η γραμμή Κηφισιά - Πειραιάς και το Τραμ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Στο Metro χάθηκε το μέτρο»: Ανακοίνωση της Ενότητας για την στάση εργασίας

Σε υψηλούς τόνους επικρίνουν τη σημερινή στάση εργασίας στο μετρό η «ΕΝΟΤΗΤΑ - δύναμη ευθύνης και προοπτικής». «Εξευτελίζουν το δικαίωμα της απεργίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.