ΓΔ: 1419.97 0.17% Τζίρος: 40.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:02:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos
Φωτο: Shutterstock

Αραιές νεφώσεις με κατά τόπους βρόχες και πτώση της θερμοκρασίας

Νεφώσεις και τοπικές βροχές από το μεσημέρι με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Aναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά από δυτικά προς ανατολικά θα πυκνώσουν ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στη Χαλκιδική και αργότερα στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοανατολικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το πρωί θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 12, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 2 έως 15, στην Στερεά και στη Πελοπόννησο από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 12, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 6 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 17 και στην Κρήτη από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοανατολικοί 2 έως 4 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και από το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ.

Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 και από το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.