ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Άδωνις Γεωργιάδης

Παρέμβαση Γεωργιάδη απέτρεψε πλειστηριασμό οικίας πυρόπληκτων

Προκειμένου να μη βγει σε πλειστηριασμό οικία οικογένειας που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

Παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, προκειμένου να μην βγει στον πλειστηριασμό οικία οικογένειας που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός πληροφορήθηκε για το θέμα μέσω δημοσιεύματος.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:

"Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκρισή της και φυσικά την τράπεζα που ανέστειλε τον πλειστηριασμό".

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος του αναπτυξιακού νόμου η επιτάχυνση των επενδύσεων

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε πως το νέο νομοσχέδιο έχει σκοπό να επιταχύνει την οικονομική δραστηριότητα της χώρας αφαιρώντας γραφειοκρατία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκτά στις τράπεζες τα ψηφιακά αντίγραφα ταυτοτήτων από τον Οκτώβριο

Το ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας, όπως έχει ανακοινωθεί, δεν συνιστά ταξιδιωτικό έγγραφο. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πτήσεις εσωτερικού, αλλά όχι σε διεθνείς πτήσεις ή σε μετακινήσεις εντός της ζώνης Σένγκεν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη σπείρα που «χτυπούσε» υποψήφιους αγοραστές σε πλειστηριασμούς

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, το παράνομο οικονομικό όφελος που αποκόμισε η συμμορία εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ποσό των 389.556 ευρώ. Πώς έπειθαν τους ενδιαφερόμενους για να τους αποσπάσουν χρήματα.