ΓΔ: 1229 0.92% Τζίρος: 3.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:43:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Άδωνις Γεωργιάδης

Παρέμβαση Γεωργιάδη απέτρεψε πλειστηριασμό οικίας πυρόπληκτων

Προκειμένου να μη βγει σε πλειστηριασμό οικία οικογένειας που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

Παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, προκειμένου να μην βγει στον πλειστηριασμό οικία οικογένειας που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός πληροφορήθηκε για το θέμα μέσω δημοσιεύματος.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:

"Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκρισή της και φυσικά την τράπεζα που ανέστειλε τον πλειστηριασμό".

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος του αναπτυξιακού νόμου η επιτάχυνση των επενδύσεων

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε πως το νέο νομοσχέδιο έχει σκοπό να επιταχύνει την οικονομική δραστηριότητα της χώρας αφαιρώντας γραφειοκρατία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών προειδοποιούν οι τράπεζες

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών προειδοποιεί το συναλλακτικό κοινό να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικό απέναντι σε όσους επικοινωνήσουν με πρόφαση τις αποζημιώσεις ή την καταβολή έκτακτων επιδομάτων.