ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης

Τον Σεπτέμβριο του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής του Νομού Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πέθανε σήμερα, σε ηλικία 65 ετών ο πρώην βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης γεννήθηκε στα Χανιά, ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής, δικηγόρος Χανίων και ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Χατζαντωνάκη, με την οποία είχαν δύο αγόρια.

Εντάχθηκε από νέος στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, με την Αριστερά και συμμετείχε στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, του Συνασπισμού Αριστεράς και Προόδου και του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά, επί δημαρχίας Γιώργου Κατσανεβάκη.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής του Νομού Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αντ. Μπαλωμενάκης υπήρξε από τους βουλευτές με έντονη κοινοβουλευτική παρουσία. Μέλος της διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Καινοτομίας και της ειδικής Επιτροπής παρακολούθησης του ασφαλιστικού συστήματος. Αναπληρωματικό Μέλος στην Επιτροπή «πόθεν έσχες». Ακόμη διετέλεσε πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Fotia, Pirkagia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκενώνεται η Βρίσα της Λέσβου - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Δαδιά

Οι προβλεπόμενοι από την ΕΜΥ στις επόμενες ώρες βόρειοι άνεμοι στη Δαδιά εντείνουν την επιφυλακή του συνόλου των δυνάμεων, επίγειων και εναέριων που με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τη μάχη της κατάσβεσης.