ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Παρατείνει τα έκτακτα μέτρα για τους αστέγους ο Δήμος Αθηναίων

Ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε νέα παράταση στα έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από το ψύχος καθώς η κακοκαιρία συνεχίζεται και ανέφερε ποιοι θερμαινόμενοι χώροι θα παραμείνουν σήμερα ανοικτοί.

Καθώς συνεχίζεται η κακοκαιρία, ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε νέα παράταση στα έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από το ψύχος, και σημείωσε ποιοι θερμαινόμενοι χώροι θα παραμείνουν ανοικτοί σήμερα..

Από τις 8 το βράδυ, απόψε, έως αύριο τις 8 το πρωί, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, θα είναι ανοικτοί θερμαινόμενοι χώροι στις Λέσχες Φιλίας Αγ. Παύλου και Πανόρμου, ο 1ος όροφος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και το υπνωτήριο επί της οδού Αλικαρνασσού 49, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Επίσης, συνεργεία, καθώς και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), θα συνεχίσουν να διανέμουν, σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, ζεστό τσάι, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ θα ενημερώνουν και για τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων. Σε 24ωρη βάση λειτουργεί και το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥΑΔΑ (210 5246515-16) για να δέχεται αναφορές πολιτών σχετικά με αστέγους που χρειάζονται βοήθεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις καλεί η ΓΣΕΕ

Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, «η Πρωτομαγιά του 2024 βρίσκει για μια ακόμα χρονιά τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους με μια άνευ προηγουμένου κρίση διαβίωσης».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του Μετρό

Από την Δευτέρα 22/4 που ο σταθμός «Νίκαια» της γραμμής 3 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.