ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια από το μεσημέρι. Στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  01 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ στο Ιόνιο, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 7 και πιθανώς στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην κεντρική Μακεδονία μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στην κεντρική Μακεδονία πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Από μείον 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καλός ο καιρός και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στο Ιόνιο. Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι στρεφόμενοι από το βράδυ σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από μείον 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος με τοπικές νεφώσεις ο καιρός στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα σε Κυκλάδες και Κρήτη και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ τοπικές νεφώσεις θα παρουσιαστούν στα βόρεια. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6, βαθμιαία 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια από το μεσημέρι. Βορειοδυτικοί 4 με 5, γρήγορα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος ο καιρός ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  01 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Θερμαϊκό πιθανώς 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις πρώτες μέρες του Απριλίου

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες. Δεν είναι παράδοξο ότι συμβαίνει μέσα στον Μάρτιο συνήθως συνοδεύεται με νότιους ανέμους και με αυξημένη θερμοκρασία», δήλωσε ο Δρ. Κώστας Λαγουβάρδος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.