ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
EKAB
Shutterstock

Τέσσερις οι νεκροί από τη σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο έξω από το Κιλκίς

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό πριν τους Ευζώνους, στο 521ο χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ, λίγο μετά τις 7 το πρωί της Κυριακής (10.09.2023), όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα.

Υπέκυψε στα τραύματα του και ο τέταρτος επιβάτης του επιβατικού οχήματος, που συγκρούστηκε νωρίς το πρωί με τουριστικό λεωφορείο, στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς, ανεβάζοντας σε τέσσερις τους νεκρούς στο δυστύχημα. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 68 έως 73 ετών, εκ των οποίων οι τρεις Έλληνες και ένας υπήκοος Ρωσίας.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 49 από τους 81 επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου, που έφερε πινακίδες Σερβίας, ενώ για ιατρικές εξετάσεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της, που επέβαιναν σε δεύτερο επιβατικό ΙΧ, που ενεπλάκη στο δυστύχημα μετά τη σύγκρουση του πρώτου ΙΧ με το λεωφορείο. Η τροχαία διεξάγει έρευνα για τη συνθήκες του δυστυχήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΟΣΕ έθεσε σε αργία τον σταθμάρχη Λάρισας και τον επιθεωρητή που τον επέλεξε

Στο μεταξύ, ένας ακόμη νεκρός ταυτοποιήθηκε από την εξέταση δειγμάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ταυτοποιημένων θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη στα 55.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτοποιήθηκαν 55 νεκροί μέχρι στιγμής από την τραγωδία στα Τέμπη

O συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι μέχρι στιγμής 57. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν και δύο δείγματα βιολογικού υλικού από αυτό που έχουν δώσει συγγενείς, που δεν ταιριάζουν με αυτά των νεκρών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων στη Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με πέρυσι

Συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής σημειώθηκαν 34 τροχαία εκ των οποίων τα 9 θανατηφόρα.