ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ose
Φωτο: Shutterstock

Προβλήματα σε δρομολόγια Hellenic Train και μετρό λόγω κακοκαιρίας

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ οι επιβάτες του μετρό προς Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού. Καθυστερήσεις και ακυρώσεις αμαξοστοιχιών σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Hellenic Train.

Προβλήματα έχει προκαλέσει στη λειτουργία των τρένων η κακοκαιρία Elias που σαρώνει την Αττική από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ λόγω τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο του ΟΣΕ, οι επιβάτες του μετρό προς Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με ενημερώσεις της Hellenic Train, υπάρχουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων. Καθυστερήσεις και ακυρώσεις υπάρχουν και στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Κιάτο-Πειραιάς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση της Hellenic Train τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή του Αεροδρομίου, πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο - Μεταμόρφωση. Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1306 (Πειραιάς - Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 08:15, αναχώρησε με 15 λεπτά καθυστέρηση από τον σταθμό της Κινέτας.

Επίσης, προβλήματα με καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων υπάρχουν και στη γραμμή της Χαλκίδας λόγω πτώσης ηλεκτροδότησης στο τμήμα Αυλώνα - Οινόη ενώ αναμένεται ο έλεγχος της γραμμής από τον ΟΣΕ. Η αμαξοστοιχία 1538 (Αθήνα - Χαλκίδα) και ώρα αναχώρησης 09:26, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία. Τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω σταθμεύσεις: ΣΚΑ,ΑΧΑΡΝΑΙ,ΔΗΛΕΣΙ,ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ.

Το δρομολόγιο με αριθμό 1539 (Χαλκίδα - Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 09:08, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο και θα εκτελέσει τις παρακάτω σταθμεύσεις: Οινόη,Οινόφυτα,'Αγιος Θωμάς,Αυλώνα,Σφενδάλη,Αφίδναι,'Αγιος Στέφανος,Δεκέλεια,Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 ενώ  η αμαξοστοιχία με αριθμό IC 51 (Θεσσαλονίκη - Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 05:00, καταργείται μερικώς στο τμήμα Λειανοκλάδι μέχρι Αθήνα και δεν υποκαθίσταται με λεωφορεία. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 καταργείται στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα Λειανοκλάδι-Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας μεταξύ 11:00 και 14:00 σε Μέτρο, Τραίνο και Τραμ

Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ προανήγγειλαν στάση εργασίας σε μετρό, τραίνο, τραμ ώστε να μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου του Πέτρου Γιάμαλη που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά σήμερα όλα τα δρομολόγια του μετρό από Νίκαια προς Αεροδρόμιο

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, σήμερα όλα τα απογευματινά δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Ποια τα δρομολόγια που ακυρώνονται προς και από το Αεροδρόμιο, από αύριο έως Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου.