ΓΔ: 1390.69 -0.71% Τζίρος: 147.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Xaris Theoxaris
Φωτο: Dimitris Kapantais / SOOC

Χ. Θεοχάρης: Είμαστε πάντα δίπλα σε όσους άγγιξε αυτή η τραγωδία

«Ο ελληνικός λαός, όπως θα κρίνει την υποτιθέμενη συγκάλυψη, έτσι κρίνει και την πολιτική εκμετάλλευση. Την πολιτική τυμβωρυχία στους πενήντα επτά αυτούς θανάτους» υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης.

«Είμαστε και θα είμαστε πάντα πλάι σε όσους άγγιξε η τραγωδία της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Φυσικά επιθυμία όλων η δικαιοσύνη να κινηθεί ταχύτατα, με ευθυκρισία, να ολοκληρώσει το έργο της, αποδίδοντας ευθύνες, όπου αυτές και αν βρίσκονται» ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης από το βήμα της Ολομέλειας.

Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε πως «η τραγωδία των Τεμπών μας συγκλόνισε όλους. Καθώς έκοψε το νήμα της ζωής τόσων νέων ανθρώπων τόσο άδικα, τόσο αδόκητα. Θα μπορούσε να είναι τα παιδιά μας, τα παιδιά σας, τα παιδιά όλων μας». Υπογράμμισε πως είναι «δεδομένη η στήριξή μας, φυσικά, σε όσους αυτό το δυστύχημα άγγιξε, είμαστε και θα είμαστε πάντα πλάι τους. Και φυσικά επιθυμία όλων η δικαιοσύνη να κινηθεί ταχύτατα, με ευθυκρισία, να ολοκληρώσει το έργο της, αποδίδοντας ευθύνες, όπου αυτές και αν βρίσκονται» και «σε αυτό συμφωνούμε όλοι».

Απέρριψε τις κατηγορίες της Αντιπολίτευση περί «πολιτικής συγκάλυψης» λέγοντας πως «κάτι τέτοιο δεν υπάρχει» και σημείωσε πως «ο ελληνικός λαός, όπως θα κρίνει την υποτιθέμενη συγκάλυψη, έτσι κρίνει και την πολιτική εκμετάλλευση. Την πολιτική τυμβωρυχία στους πενήντα επτά αυτούς θανάτους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάρης Θεοχάρης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Θεοχάρης: Καινοτομία οι προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις

Ο δεύτερος στόχος που πετυχαίνει το νομοσχέδιο, όπως επεσήμανε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, είναι να μειωθούν οι δυνατότητες αυθαιρεσίας της διοίκησης- της ΑΑΔΕ εν προκειμένω.
Χάρης Θεοχάρης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεοχάρης: Η αξιοποίηση της τεχνολογίας θα είναι επιθετική με χρήση AI

Στην τεράστια δύναμη των δεδομένων και την ανάγκη ασφαλούς αποθήκευσής τους στο πλαίσιο του οράματος για μία νέα ψηφιακή Ελλάδα στάθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν θα φορολογήσει τα υπερκέρδη 2023 των διυλιστηρίων

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επέλεξε να κοροϊδέψει την ελληνική κοινωνία για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των διυλιστηρίων» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Xaris Theoxaris
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Θεοχάρης: Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε φαινόμενα φοροδιαφυγής

Μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, σημείωσε «δε θα χαριστούμε σε κανέναν ο όποιος δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει».