ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
InvestGR, forum

Το 4th InvestGR Forum με την υποστήριξη και αιγίδα σημαντικών θεσμών

Το 4th InvestGR Forum 2021 θα έχει ως θέμα τις Μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Οικονομία και θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου 2021.

Την υποστήριξη  και αιγίδα τους στο 4th InvestGR Forum 2021: Reforming the Greek Economy προσφέρουν εκ νέου η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Το 4th InvestGR Forum 2021 θα έχει ως θέμα τις Μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Οικονομία και θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου 2021.

Στρατηγικοί Χορηγοί του InvestGR Forum είναι οι εταιρείες ΕΥ Ελλάδος και JTI Hellas, ενώ σημαντικά ξένα και ελληνικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Το InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece οργανώνεται από την Public Affairs and Networks, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και πραγματεύεται αποκλειστικώς το θέμα των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και την ελκυστικότητα της χώρας ως επενδυτικού προορισμού.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαιτέρως η διαρκής και σταθερή εμπιστοσύνη και στήριξη τόσο σημαντικών θεσμών στο InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece. Αν και οι τρέχουσες περιστάσεις βαραίνουν αισθητά στο οικονομικό και κοινωνικό πεδίο, εμείς συνεχίζουμε τις αναγκαίες προεργασίες για την οργάνωση ενός πετυχημένου 4th InvestGR Forum 2021, φέρνοντας στο προσκήνιο του δημόσιου διαλόγου τη σημασία των μεταρρυθμίσεων για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και, εν γένει, την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

adonis, georgiadis, ypourgeio anaptyxis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Κατά 38% περισσότεροι οι πόροι του νέου ΕΣΠΑ για την Αττική

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε ότι αλλάζει ο Βόρειος Τομέας και οι γειτονιές των δήμων του μέσα από μεγάλες και μικρές δημόσιες επενδύσεις που έχουν προγραμματιστεί.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δείκτης Εταιρικής Ψηφιοποίησης ΕΤΕπ: Η Ελλάδα στη «μεσαία» κατηγορία

Η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ όσον αφορά στην υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών στους τομείς των κατασκευών, των υπηρεσιών και των υποδομών, αλλά πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ στον κατασκευαστικό τομέα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση 77% στην προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων πέτυχε η Ελλάδα

Το 2020 η Ελλάδα αντιπροσώπευε το 0,70% του συνόλου των ΑΞΕ στην Ευρώπη, έναντι 0,34% το 2019 και μέσου όρου 0,28% την προηγούμενη εικοσαετία και έτσι κατατάχθηκε, για πρώτη φορά, στην 23η θέση μεταξύ των 51 χωρών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Αύξηση κατά 70% στις άμεσες ξένες επενδύσεις το 2020

Όπως τόνισε ο υπ. Ανάπτυξης σε λίγες μέρες θα παρουσιαστεί η νέα ψηφιακή εφαρμογή με την οποία μπορεί ο επενδυτής να παρακολουθεί διεξοδικά κάθε βήμα και που βρίσκεται ο φάκελος της επένδυσης του.