ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Σταύρος Καφούνης πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Σ. Καφούνης: Θεωρώ ότι την 1η Μαρτίου θα ανοίξει το λιανεμπόριο

«Το λιανεμπόριο έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε τρόπο του έχει προταθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Όλο και πιο κοντά είναι το ενδεχόμενο ανοίγματος του λιανεμπορίου, σύμφωνα, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη. Ο κ. Καφούνης μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι ο κλάδος μπορεί να λειτουργήσει, υπακούοντας όλες τις υποδείξεις των ειδικών.

«Τη Δευτέρα (1/3) θεωρώ ότι το λιανεμπόριο θα ανοίξει. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε τρόπο του έχει προταθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο Σταύρος Καφούνης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Το υπουργείο Ανάπτυξης στέκεται στο πλευρό της πραγματικής οικονομίας, και οι προσπάθειες όλων είναι να επαναλειτουργήσουμε με ασφάλεια. Ανάλογα με την πορεία των κρουσμάτων θα προτείνουμε είτε με click away είτε με click inside».

Τέλος, ο κ. Καφούνης εξέφρασε την αίσθησή του που ότι «μπορούμε να ανοίξουμε την ερχόμενη Δευτέρα με ασφάλεια».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καφούνης: Η ευθύνη πια στα χέρια της κυβέρνησης, όχι των ειδικών

«Οι επιβαρυμένοι υγειονομικοί δείκτες μας εγκλωβίζουν σε μια ακόμη εβδομάδα με κατεβασμένα ρολά για τα καταστήματα και επιπλέον 500 εκατ. ευρώ επιβάρυνση για τους Έλληνες φορολογουμένους» τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την παράταση της εκπτωτικής περιόδου ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Ο ΕΣΑ στην επιστολή που απέστειλε στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι η επαναλειτουργία των καταστημάτων την 1η Μαρτίου «θα δώσει μια νέα ανάσα στην αγορά».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοικτές έως 28 Φεβρουαρίου επιχειρήσεις που πωλούν συσκευές θέρμανσης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γγ Εμπορίου και Προστασίας του καταναλωτή, θα επιτραπεί η λειτουργία επιχειρήσεων που πωλούν εξοπλισμό θέρμανσης. Με ποιο κωδικό θα πηγαίνουν οι πολίτες να ψωνίζουν.