ΓΔ: 859.38 -0.88% Τζίρος: 83.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ακίνητα, Real Estate
Φωτο: Shutterstock

Altamira Properties: Τι προσφέρει η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα ακινήτων

Διαφάνεια, προβολή και προώθηση ακινήτων με όλα τους τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν κάθε επενδυτή και ιδιώτη. Δυνατότητα να αναζητήσουν προσωποποιημένες λύσεις και ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιλογές τους.

Με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, η πλατφόρμα Altamira Properties αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης και προβολής ευκαιριών ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή προσωπικής χρήσης σε όλη την Ελλάδα που συνεχώς ανανεώνεται.

Βασισμένη σε τεχνογνωσία της ισπανικής εταιρείας Altamira, πρωτοπόρου στην ευρωπαϊκή αγορά διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, η πλατφόρμα λανσαρίστηκε από την doValue στην ελληνική αγορά και φιλοξενεί όλα τα ακίνητα τα οποία διαχειρίζεται η doValue Greece Real Estate Services.

Η πλατφόρμα παρέχει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για την προβολή και προώθηση ακινήτων με όλα τους τα χαρακτηριστικά, δίνοντας την δυνατότητα σε επενδυτές και ιδιώτες να αναζητήσουν προσωποποιημένες λύσεις και ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, με κύριο στόχο τη δημιουργία αξίας για κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα υπό διαχείριση ακίνητα παρουσιάζονται στην πλατφόρμα με περιγραφή των χαρακτηριστικών τους, όπως, επιφάνεια, χώροι, φωτογραφικό υλικό, ακριβής τοποθεσία και προτεινόμενη τιμή πώλησης, καθώς και δυνατότητα υπολογισμού ενδεικτικών σεναρίων  χρηματοδότησης.

Ο χρήστης της πλατφόρμας Altamira Properties μπορεί να κάνει την έρευνά του για οικιστικά ακίνητα όλων των ειδών (μονοκατοικίες, διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες) και για επενδυτικές ευκαιρίες σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους / καταστήματα, τουριστικά συγκροτήματα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα, αγροτεμάχια για ανάπτυξη και αποθήκες

Η πλατφόρμα προσφέρει μία σειρά από έξυπνα ηλεκτρονικά εργαλεία με τα οποία μπορεί κανείς να:

  • Σχεδιάσει σενάρια χρηματοδότησης. Χρησιμοποιώντας τον ειδικό υπολογιστή σε κάθε σελίδα ακινήτου και μπορεί να δει ενδεικτικές χρηματοδοτικές επιλογές για να το αποκτήσει
  • Να εντοπίσει, να επιλέξει ή/και να διεκδικήσει ακίνητα μέσω των διαθεσίμων εργαλείων (συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσω απευθείας πρόσβασης στην πλατφόρμα e-action)
  • Να ενημερωθεί πρώτος για νέα ακίνητα. Επιλέγοντας να λαμβάνει ειδοποιήσεις για νέα ακίνητα που φιλοξενεί η Altamira Properties και μπορεί να τον ενδιαφέρουν για προσωπική χρήση ή επένδυση. Δημιουργώντας έναν προσωπικό λογαριασμό στο My Altamira Properties μπορεί κανείς να διαχειρίζεται τα ακίνητα που τον ενδιαφέρουν και για τα οποία θέλει να λαμβάνει άμεση ενημέρωση αλλά και να μαθαίνει πρώτος τις νέες ευκαιρίες.

Διαχείριση ακινήτων σε όλα τα στάδια

Η DoValue Greece Real Estate Services αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, από την αρχική ένταξή του στο χαρτοφυλάκιό της εταιρίας μέχρι την αξιοποίηση και την πώλησή του. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν στη διαχείριση κάθε ακινήτου, ξεχωριστά, για όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, από την αρχική ένταξή του στο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο μέχρι την πλήρη αξιοποίηση και, εν τέλει, την πώλησή του. 

Για τον σκοπό αυτό, προσφέρεται ένα πλήρες δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων (asset management) που παρέχει:

  • Τεχνικούς και νομικούς ελέγχους και νομιμοποιήσεις
  • Διαχείριση ενοικίων
  • Τεχνική διαχείριση
  • Διαχείριση χαρτοφυλακίων
  • Υπηρεσίες ανάπτυξης
  • Προώθηση μέσα από τοπικά και διεθνή δίκτυα πωλήσεων
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στεγαστικά Δάνεια, Ακίνητα, Τράπεζες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Παγώνουν» τις μεταβιβάσεις ακινήτων οι συμβολαιογράφοι για ένα μήνα

Ο μεγαλύτερος συμβολαιογραφικός σύλλογος της χώρας αποφάσισε αποχή από τις μεταβιβάσεις ακινήτων. Γιατί χαρακτηρίζει ανεφάρμοστη και ζητά αλλαγή της διάταξης για το πιστοποιητικό μη οφειλής ΤΑΠ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΑΔ: Συνεχείς αλλαγές στη διοίκηση αλλά τα ακίνητα... βαλτώνουν

Απομακρύνθηκε ο Αντ. Μπέζας από τη θέση του προέδρου μετά τη διαμάχη με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Στ. Βλαστό και πήρε τη θέση του ο Γρ. Αναστασιάδης. Πενιχρά τα ως τώρα αποτελέσματα από τη διαχείριση κρατικών ακινήτων.
Ieronymos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επανεκκίνηση του εκκλησιαστικού real estate με νέα σχέδια για το Σχιστό

Συνεργασία της Εκκλησίας με το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της τεράστιας έκτασης, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που αναλαμβάνει το project μετέχει Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας.
dovalue-akinita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επενδυτικές ευκαιρίες στα κτήρια γραφείων: Τρία ακίνητα από την doValue

H doValue, μέσω της πλατφόρμας Altamira Properties, που αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης και προβολής ευκαιριών ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή προσωπικής χρήσης σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει τρία μεγάλα ακίνητα στα βόρεια προάστια.