ΓΔ: 1477.69 -0.27% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
altamira-akinita
Φώτο: Altamira

Η πλατφόρμα Altamira Properties της doValue αλλάζει την αγορά ακινήτων

Μέσω της πλατφόρμας Altamiraproperties.gr ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ενημερωθεί για νέα ακίνητα και ευκαιρίες σχεδιάζοντας το δικό του πρόγραμμα χρηματοδότησης ώστε να το αποκτήσει.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για την αγορά ακινήτων αποτελεί η πλατφόρμα Altamira Properties, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να σχεδιάσει το δικό του πρόγραμμα για να αποκτήσει το ακίνητο που θέλει. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr, ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να εντοπίσει το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες του και να σχεδιάσει το σενάριο χρηματοδότησης που θα του δώσει τη δυνατότητα να το αποκτήσει.

Μέσω της πλατφόρμας, που βασίζεται στην ιδέα της ισπανικής εταιρείας Altamira, που είναι πρωτοπόρος στην ευρωπαϊκή αγορά της διαχείρισης ακινήτων (real estate) και αποτελεί μέρος του ομίλου doValue, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό που θα του επιτρέπει να ενημερώνεται άμεσα για τα ακίνητα που τον ενδιαφέρουν είτε για επένδυση ή για προσωπική χρήση, καθώς και για τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο όπου προβάλλονται και προωθούνται τα ακίνητα με όλα τους τα χαρακτηριστικά δίνοντας την ευκαιρίας σε επενδυτές και ιδιώτες να δημιουργήσουν τις εξατομικευμένες λύσεις για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαρκώς ανανεώνεται και διευρύνεται παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος επιλογών εμπορικών, βιοτεχνικών και οικιστικών ακινήτων καθώς και χώρους γραφείων αλλά και καταστήματα.

Η πλατφόρμα φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή προσωπικής χρήσης σε όλη την Ελλάδα που συνεχώς ανανεώνεται δίνοντας τη δυνατότητα να ανακαλύψει ο χρήστης ενδιαφέρουσες ευκαιρίες αλλά και ειδικές προσφορές όπως:

Οικιστικά ακίνητα

 • Μονοκατοικίες
 • Διαμερίσματα
 • Εξοχικές κατοικίες

Επενδυτικές ευκαιρίες

 • Κατοικίες
 • Επαγγελματικούς χώρους / καταστήματα
 • Τουριστικά συγκροτήματα
 • Βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα
 • Αγροτεμάχια για ανάπτυξη
 • Αποθήκες

Η πλατφόρμα προσφέρει μία σειρά από έξυπνα ηλεκτρονικά εργαλεία όπου ο χρήστης μπορεί να:

 • Σχεδιάσει σενάρια χρηματοδότησης –χρησιμοποιώντας τον ειδικό υπολογιστή σε κάθε σελίδα ακινήτου και δοκιμάζοντας ενδεικτικές χρηματοδοτικές επιλογές για να το αποκτήσει.
 • Να εντοπίσει να επιλέξει ή/και να διεκδικήσει ακίνητα μέσω των διαθεσίμων εργαλείων ( συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσω απευθείας πρόσβασης στην πλατφόρμα e-action)
 • Ενημερώνεται πρώτος για νέα ακίνητα –Επιλέγει να λαμβάνει ειδοποιήσεις για νέα ακίνητα που φιλοξενεί η Altamira Properties και μπορεί να ενδιαφέρουν για προσωπική χρήση ή επένδυση. Με την δημιουργία ενός προσωπικού λογαριασμού στο My Altamira Properties για να διαχειρίζεται τα ακίνητα που ενδιαφέρουν και για τα οποία θέλει να λαμβάνει άμεση ενημέρωση αλλά και για να μαθαίνει πρώτος για νέες ευκαιρίες.

Διαχείριση ακινήτων

Η DoValue Real Estate Services αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, από την αρχική ένταξή του στο χαρτοφυλάκιό της εταιρίας μέχρι την αξιοποίηση και την πώλησή του. Είμαστε δίπλα στον ενδιαφερόμενο σε όλα τα στάδια.

Διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων με υψηλή εξειδίκευση για:

 • Τεχνικούς και νομικούς ελέγχους και νομιμοποιήσεις
 • Διαχείριση ενοικίων
 • Τεχνική διαχείριση
 • Διαχείριση χαρτοφυλακίων
 • Υπηρεσίες ανάπτυξης
 • Προώθηση μέσα από τοπικά και διεθνή δίκτυα πωλήσεων

Όπως αναφέρει η εταιρεία εστιάζει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων στρατηγικών που μπορούν να αποφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία. Διαθέτοντας εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία, που μπορούν να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους πελάτες της, σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες και ένα δυναμικό δίκτυο συμβούλων, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

dοvalue
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άγιος Ελευθέριος: Διαμέρισμα - ευκαιρία σε ιστορική γειτονιά της Αθήνας

Οροφοδιαμέρισμα 160 τ.μ. διατίθεται σε μία από τις γειτονιές της Αθήνας που μπορεί να συνδυάζει τη μικρή απόσταση από το κέντρο και τις ευκολίες του, με την αίσθηση της γειτονιάς της «παλιάς Αθήνας».
exoikonomo-anakainisi-ypen
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω - Νοικιάζω»

Όσοι ενταχθούν στο πρόγραμμα θα επιδοτηθούν μέχρι και 10.000 ευρώ για την πραγματοποίηση δαπανών επισκευής και ανακαίνισης. Στο ποσό επιδότησης περιλαμβάνεται τόσο το κόστος των υλικών όσο και των εργασιών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

doValue: Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα της Αν. Αττικής

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr,από την doValue, διαθέτει τέσσερα ακίνητα στις ανερχόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής με σημαντικά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν επενδυτική ευκαιρία.