ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Generation Y - Global Sustain
Φωτο: ΑΠΕ

Στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στη Generation Y και τη Global Sustain

Οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να ενισχύσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο δίκτυο εταιρειών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών που αποτελούν μέλη της Global Sustain.

Σε στρατηγική σύμπραξη προχωρούν η Generation Y και η Global Sustain, θέλοντας να προωθήσουν το μήνυμα ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι τόσο απαραίτητος όσο και ο μετασχηματισμός σε επίπεδο βιώσιμης ανάπτυξης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να ενισχύσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο δίκτυο εταιρειών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών που αποτελούν μέλη της Global Sustain, ειδικά με την ενσωμάτωση κριτηρίων ESG (E-Environment, S-Social, G-Governance), στοχεύοντας στη βελτίωση των επιδόσεών τους όσον αφορά τη βιωσιμότητα.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία ανάμεσα στην Generation Y και στην Global Sustain βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης με θέμα: «Digitalising Sustainability». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης, Digital Transformation Advisor, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, υπογραμμίζοντας ότι «οι εταιρείες οι οποίες δεν θα προχωρήσουν σε ψηφιακό μετασχηματισμό, ουσιαστικά θα μείνουν εκτός αγοράς».

Ο κ. Μιχάλης Σπανός, διευθύνων σύμβουλος της Global Sustain, επισήμανε ότι μέσα από αυτή τη συμμαχία «σκοπεύουμε να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη σειρά υπηρεσιών και προϊόντων στα μέλη μας, με άξονα αφενός τα κριτήρια και δεδομένα ESG αφετέρου δε την ψηφιακή τους ενσωμάτωση, διαχείριση και επικοινωνία. Στόχος μας είναι να απευθυνθούμε σε ένα ευρύτερο μέρος της αγοράς, ειδικά αυτό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά τόσο από τις εξελίξεις σε ρυθμιστικό επίπεδο, αλλά και λόγω των βέλτιστων πλέον πρακτικών της αγοράς και των τάσεων που διαμορφώνονται».

Ο κ. Αναστάσιος Σπανίδης, διευθύνων σύμβουλος της Generation Y, επισήμανε πως «η Generation Y ως στρατηγικός εταίρος της Global Sustain αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στη διαμόρφωση μιας νέας εμπειρίας των μελών του δικτύου με σκοπό τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού και κοινωνικού οικοσυστήματος όπου οι συνέργειες, η δικτύωση, η ενημέρωση και η γνώση θα αποτελούν βασικούς άξονες. Η επιχειρηματική μας αυτή κίνηση αποδεικνύει έμπρακτα πως η βιώσιμη ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μέσω ωφέλιμων συνεργασιών, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος».

Η Generation Y - International eBusiness Hub είμαι μία αμιγώς πολυεθνική εταιρεία στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν, που παρέχει υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο, διατηρώντας γραφεία σε 10 χώρες.

Η Global Sustain παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων υποστηρίζοντας τα μέλη και τους πελάτες της να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους με βάση το τρίπτυχο οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική υπευθυνότητα και περιβαλλοντική ευθύνη. Με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα και παρουσία στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, το Κάιρο και τη Λευκωσία, η Global Sustain προσφέρει καινοτόμες διαδικτυακές και off-line υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα, την εταιρική ευθύνη, τις ESG επενδύσεις και την υπεύθυνη χρηματοδότηση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eshop, e-commerce, online agores, ilektroniko emporio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση έξι μηνών για τις επενδύσεις της δράσης «e-λιανικό»

Σύμφωνα με την τροποποίηση της πρόσκλησης, το αίτημα επαλήθευσης - πιστοποίησης θα πρέπει να έχει υποβληθεί το αργότερο εντός μηνός από την ημερομηνία λήξης της δεκαοκτάμηνης διάρκειας του έργου.
data-digital transformation-psifiakos metasximatismos-texnologia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Οι 7 προτάσεις για να τρέξει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

Σύμφωνα με τον ΣΕΒ ο ρόλος του ψηφιακού μετασχηματισμού παραμένει καθοριστικός στην αύξηση της συνεισφοράς της βιομηχανίας στο 15% του ΑΕΠ, μέσα από τη βελτίωση της αποδοτικότητας των γραμμών παραγωγής και των δικτύων εφοδιασμού.
digital transformation-texnologia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Κόλλιας: Να υπάρξει ενοποίηση ψηφιακών μητρώων των επιχειρήσεων

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κ. Κόλλιας σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον έξι διαφορετικά ηλεκτρονικά μητρώα τα οποία ενημερώνονται το κάθε ένα χωριστά και χειροκίνητα από την επιχείρηση προκαλώντας καθυστερήσεις.
gynaikes-isotita-ergasia-ceo
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανάγκη οι γυναίκες να έχουν ίση πρόσβαση στις πηγές άντλησης κεφαλαίων

Η Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στη διαβούλευση για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου νομικού πλαισίου με γνώμονα την εξισορρόπηση εργασιακής και οικογενειακής ζωής».
digital transformation-texnologia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιχορήγηση 30 εκατ. ευρώ σε λογιστές για ψηφιακό μετασχηματισμό

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ΕΣΠΑ, επιδοτούνται αιτήσεις με επιχορήγηση από 1.500 ευρώ έως 2.000 ευρώ, ανάλογα με τα έσοδα του 2020, για δαπάνες ψηφιακού εκσυγχρονισμού.