ΓΔ: 1412.2 -0.08% Τζίρος: 40.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:33:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Υπ. Οικονομικών: Έξι ενδιαφερόμενοι για τον φορέα απόκτησης ακινήτων

Η επιτροπή διενέργειας του δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα συνεδριάσει ώστε να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά των κατατεθέντων φακέλων.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ηλεκτρονική αποσφράγιση των «Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, στο πλαίσιο της Α΄ Φάσης του διαγωνισμού για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών χθες.

Συνολικά υποβλήθηκαν έξι (6) Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Η επιτροπή διενέργειας του δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα συνεδριάσει ώστε να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά των κατατεθέντων φακέλων και έπειτα θα προσκαλέσει τους Προεπιλεγέντες για να λάβουν μέρος στην Β΄ Φάση Διαλόγου του διαγωνισμού.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kostis Xatzidakis, Kostis Hatzidakis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Χατζηδάκης: Έξι προτάσεις για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως η ΕΕ πρέπει να υιοθετήσει το δόγμα Ντράγκι και να κάνει «ό,τι χρειαστεί» για να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα που υποχωρεί έναντι των ανταγωνιστών της.
Xaris Theoxaris
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Θεοχάρης: Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε φαινόμενα φοροδιαφυγής

Μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, σημείωσε «δε θα χαριστούμε σε κανέναν ο όποιος δεν κάνει αυτά που πρέπει να κάνει».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παπαθανάσης: Επιβράβευση της Ελλάδας από ΕΕ για το Ταμείο Ανάκαμψης

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, «η Ελλάδα είναι ανάμεσα στα 8 κράτη- μέλη που έχουν υποβάλει και εκταμιεύσει 3ο αίτημα πληρωμής, την ώρα που ήδη έχουν εισρεύσει στη χώρα μας 14,7 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης ».