Φωτο: Shutterstock

Κορυφαίες επιδόσεις και το 2019 από τα Alpha Αμοιβαία Κεφάλαια

Κορυφαίες επιδόσεις από τα Alpha Αμοιβαία Κεφάλαια που προσφέρουν μια αξιόπιστη επενδυτική επιλογή σε ένα διεθνές περιβάλλον μηδενικών επιτοκίων.

Σε ένα διεθνές περιβάλλον μηδενικών επιτοκίων, τα Alpha Αμοιβαία Κεφάλαια (Α/Κ) κατέλαβαν κορυφαίες θέσεις στις κατηγορίες τους για ακόμη μια χρονιά καθώς προσφέρουν μια αξιόπιστη επενδυτική επιλογή.

Μεταξύ των Α/Κ που επενδύουν σε ελληνικά ομόλογα και μετοχές, το Alpha Ελληνικό Ομολογιακό Classic (+34,5%) και το Alpha Ελληνικό Μικτό Classic (+38,9%) κατατάσσονται στα κορυφαία Α/Κ της κατηγορίας τους το 2019, διατηρώντας επίσης την υπεροχή τους σε ορίζοντα τριετίας και πενταετίας. Εξίσου σημαντική είναι η διάκριση για το Alpha Ελληνικών Εταιρικών Ομολόγων Classic (11,3%) που ξεχωρίζει στην πρώτη θέση ανάμεσα σε Α/Κ αντίστοιχης επενδυτικής πολιτικής. Yψηλές αποδόσεις πέτυχαν επίσης τα Α/Κ, Alpha Blue Chips Ελληνικό Μετοχικό Classic (+43,9%) και Alpha Επιθετικής Στρατηγικής Ελληνικό Μετοχικό Classic (+42,4%) σημειώνοντας τις υψηλότερες αποδόσεις του έτους μεταξύ των Alpha Α/Κ.

Στον κόσμο των παγκόσμιων επενδύσεων, το Alpha Fund of Funds Cosmos Stars USA Μετοχικό Classic (+28,2%) και το Alpha Fund of Funds Cosmos Stars Europe Μετοχικό Classic (+24,6%) κατέγραψαν τις δύο υψηλότερες αποδόσεις στο σύνολο των 33 Α/Κ της κατηγορίας τους το 2019, με το Alpha Fund of Funds Cosmos Stars USA Μετοχικό Classic να διακρίνεται επίσης στην πρώτη θέση σε ορίζοντα τριετίας και πενταετίας. Εξίσου σημαντική απόδοση σημείωσε και το Alpha Global Blue Chips Μετοχικό Classic (+26,7%), καθώς και το Alpha Global Allocation Μικτό Classic (+15,3%), το οποίο κατέγραψε τη μεγαλύτερη απόδοση ανάμεσα στα Α/Κ αποκλειστικού διεθνούς προσανατολισμού της κατηγορίας του.

Η Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. με 30 χρόνια επενδυτικής παρουσίας και καινοτομίας στη διαχείριση κεφαλαίων συνεχίζει να παράγει αξία και να ανταμείβει πλήθος μεριδιούχων που συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα Alpha Αμοιβαία Κεφάλαια για την αποτελεσματική διαχείριση και κατανομή της περιουσίας τους.

Διαθέτει 25 διεθνώς αναγνωρισμένα Alpha Α/Κ που επενδύουν στις κυριότερες διεθνείς αγορές και αναπτυσσόμενους κλάδους, κάνοντας προσιτό σε όλους τον κόσμο των επενδύσεων και προσφέρουν διαχρονικά κορυφαίες αποδόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλάζει το μείγμα της ανάπτυξης, ώθηση από επενδύσεις και κατανάλωση

Το κέντρο βάρους θα μετατοπισθεί, από τη μεγαλύτερη συμβολή των εξαγωγών και της δημόσιας κατανάλωσης, στην ισχυροποίηση της επενδυτικής δραστηριότητας και σε μικρότερο βαθμό της ιδιωτικής κατανάλωσης, εκτιμά η Alpha Bank.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιες έκτακτες χρεώσεις παίρνουν πίσω οι τράπεζες

Εθνική και Eurobank προχωρούν στην κατάργηση της χρέωσης για την επανέκδοση και αποστολή κωδικού PIN. Η Πειραιώς ανακοινώνει επίσης ότι αναπροσαρμόζει τις προμήθειες των τραπεζικών εργασιών της. Καταργεί τις χρεώσεις για ανάληψη μετρητών σε 16 νησιά η Alpha Bank.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alpha Bank: Γιατί είναι εφικτό το «άλμα» της ανάπτυξης

Σημαντικοί καταλύτες για μια ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική θα είναι η επίτευξη επενδυτικής βαθμίδας του ελληνικού ομολόγου και η επιτυχία του σχεδίου αντιμετώπισης του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τονίζουν οι οι αναλυτές της Alpha Bank.