ΓΔ: 2613.49 1.22% Τζίρος: 290.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:18
Φώτο: ΑΠΕ

Συναντήσεις Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του κοροναϊού

Μέτρα θα ανακοινωθούν από τον Στέλιο Πέτσα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και αργά το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του κοροναϊού.

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί στις 11:30 με τους περιφερειάρχες, στους οποίους θα γίνει ενημέρωση από τους κ. κ. Βασίλη Κικίλια, Νίκη Κεραμέως, Νίκο Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα για τον κοροναϊό και θα πραγματοποιηθεί συζήτηση αναφορικά με τον συντονισμό κυβέρνησης - αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση του ιού.

Επίσης, ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα συναντάται κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν απαιτείται, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Στις 17:00, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκη, με βασικό αντικείμενο την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ιταλία.

Μέτρα της κυβέρνησης θα ανακοινωθούν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και αργά το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του κοροναϊού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Εθνικό Κέντρο Άνοιας στο Περιστέρι - Ενίσχυση φροντίδας παντού

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία Εθνικού Κέντρου για την Άνοια στο Περιστέρι, με στόχο ένα πανελλαδικό δίκτυο φροντίδας, εκπαίδευσης, έρευνας και ενημέρωσης για την άνοια και σχετικές διαταραχές.
Διάδρομος νοσοκομείου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: 1.500 στεφανιογραφίες και λιγότερες αεροδιακομιδές σε 5 χρόνια

Το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης γιόρτασε πέντε χρόνια λειτουργίας, γεγονός που έτυχε θετικής ανταπόκρισης από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα και τον επικεφαλής, Α. Μίλκα.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πολιτική σταθερότητα, κλειδί για επενδυτική ασφάλεια

Ο πρωθυπουργός τόνισε στη ΔΕΘ ότι τα οφέλη από το Ταμείο Ανάκαμψης φτάνουν σε ασθενείς, μαθητές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ υπογράμμισε πως η ανάπτυξη δεν εξαρτάται μόνο από ευρωπαϊκούς πόρους αλλά και δημόσιες επενδύσεις.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ισχυρή επένδυση στην Υγεία για ανθεκτικό ΕΣΥ

Ο πρωθυπουργός, στη ΔΕΘ, τόνισε τη μεγάλη επένδυση στις υποδομές του ΕΣΥ που βελτιώνει τις συνθήκες για ασθενείς και εργαζόμενους. Αναφέρθηκε σε οργανωμένες υπηρεσίες και πρόοδο με τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Νέο υπερσύγχρονο αιματολογικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη

Εγκαινιάστηκε από τον πρωθυπουργό το νέο Κέντρο Κυτταρικών και Γονιδιακών Θεραπειών στη Θεσσαλονίκη, κόστους 13,36 εκατ. ευρώ, το πιο σύγχρονο αιματολογικό κέντρο στη χώρα, καλύπτοντας τις ανάγκες των ασθενών με προηγμένες θεραπείες.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα μας η αναβάθμιση του ΕΣΥ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη νέα πτέρυγα 101 κλινών του Νοσοκομείου Κοζάνης, που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας. Εκεί φιλοξενούνται πλέον χειρουργικός και παθολογικός τομέας και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.