ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
Συνεδρίαση στην αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων, με συμμετοχή βουλευτών και επισήμων.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος προτείνεται για Αντιπρόεδρος της Βουλής από ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε τον Πάρι Κουκουλόπουλο για Αντιπρόεδρο της Βουλής, αναδεικνύοντας την εμπειρία του. Η εκλογή θα γίνει αύριο στην Ολομέλεια, καθώς η θέση ανήκει στη δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη, το ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος προτείνεται για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο Πάρις Κουκουλόπουλος είναι «στέλεχος με μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία που έχει υπηρετήσει με συνέπεια σε θέσεις ευθύνης τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και σε σημαντικά κυβερνητικά χαρτοφυλάκια».

Η εκλογή του Αντιπροέδρου από τη δεύτερη σε κοινοβουλευτική δύναμη Ομάδα, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Πιερρακάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης σε Ανδρουλάκη: «Αλά καρτ» τα διεθνή στοιχεία, τοξικός ο ανταγωνισμός σας με Τσίπρα

Επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στη Βουλή, απορρίπτοντας τις κατηγορίες για την οικονομία και τονίζοντας τον ανταγωνισμό Ανδρουλάκη-Τσίπρα για τη δεύτερη θέση ως «μικρό πολιτικό έπαθλο».
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Αποτύχατε στην ακρίβεια, το ΠΑΣΟΚ ανοίγει νέα σελίδα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική με πολιτική υπέρ εργαζομένων και αντιμετώπιση της ασυδοσίας των ολιγοπωλίων.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Παραδρομή η παράλειψη εξωτερικών λογαριασμών στο πόθεν έσχες

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, εξήγησε με επιστολή του ότι, λόγω αμέλειας του λογιστή του, δεν δηλώθηκαν στο «πόθεν έσχες» 2024 οι τραπεζικοί λογαριασμοί του στο εξωτερικό, οι οποίοι δηλώνονται κάθε χρόνο εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόθεν έσχες Ανδρουλάκη: Αγορά κατοικίας στη Σέριφο και μείωση καταθέσεων

Το «πόθεν έσχες» του Νίκου Ανδρουλάκη δεν παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές, εκτός από την αγορά μονοκατοικίας 40 τ.μ. στη Σέριφο και μείωση καταθέσεων. Το συνολικό του καθαρό εισόδημα ανέρχεται σε 36.529,56 ευρώ.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Πρόταση για προανακριτική κατά Λιβανού και Αραμπατζή στη Βουλή

Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε τη δημιουργία Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση πιθανών αδικημάτων των πρώην υπουργών Λιβανού και Αραμπατζή, με βάση στοιχεία που διαβιβάστηκαν από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στη Δικαιοσύνη.
Νικόλας Φαραντούρης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημα εντάχθηκε πλέον στο ΠΑΣΟΚ ως στέλεχος ο Νίκος Φαραντούρης

Επίσημη η ένταξη του ευρωβουλευτή και καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου, Νικόλα Φαραντούρη, στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά από συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Βουλή. Έμφαση σε διεθνή, ενεργειακά και θέματα δικαιοσύνης.