Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα ένα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή, στις Σέρρες, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις αστυνομικές αρχές και οδήγησε στην εκκένωση του χώρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφώνημα έγινε γύρω στις 9:15 το πρωί από άγνωστο άτομο, το οποίο χρησιμοποίησε απόκρυψη αριθμού. Την κλήση απάντησε συνεργάτης της βουλευτού, που άκουσε τον καλούντα να προειδοποιεί για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο γραφείο.
Η περιοχή αποκλείστηκε προληπτικά, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο για τυχόν ύποπτα αντικείμενα.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την προέλευση και την αξιοπιστία της απειλής.