ΓΔ: 2482.56 -1.17% Τζίρος: 46.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:54:34
Αεροσκάφος C-130 στην πίστα
Το αεροσκάφος C-130 Hercules της Πολεμικής Αεροπορίας σε στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Ο αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε τη 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο

Ο αρχηγός του ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Δ. Γρηγοριάδης, επισκέφθηκε τη 55η Σμηναρχία Μάχης στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο, όπου τον υποδέχθηκαν οι διοικητές Γεώργιος Αλεξάνδρου και Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στη 55η Σμηναρχία Μάχης, στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο της Κύπρου, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τον αντιπτέραρχο Γρηγοριάδη υποδέχθηκαν ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορίας Κύπρου, ταξίαρχος (Ι) Γεώργιος Αλεξάνδρου, και ο διοικητής της Σμηναρχίας, σμήναρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο αρχηγός ΓΕΑ αντάλλαξε ευχές με τους Ιπτάμενους και Τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής, ενώ ενημερώθηκε για ζητήματα που σχετίζονται με την επιχειρησιακή δραστηριότητα και την αποστολή της μονάδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο Aegean Airlines
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Άγιο Φως μεταφέρεται στην Κύπρο με ειδική πτήση της AEGEAN

Το Άγιο Φως θα φτάσει φέτος από τα Ιεροσόλυμα στην Κύπρο με ειδική πτήση της AEGEAN, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, μεταφέροντας το μήνυμα της Ανάστασης και θα διανεμηθεί στις εκκλησίες όλης της Κύπρου.
Κάγια Κάλας Συνέντευξη Τύπου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΕ: Έκκληση προς Τουρκία για σεβασμό κυριαρχίας των κρατών-μελών

Η Κάγια Κάλας ζήτησε από την Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών-μελών της ΕΕ, ενώ ανακοίνωσε ότι θα επιθεωρήσει την επιχείρηση Aspides, τονίζοντας τη σημασία της για τη ναυσιπλοΐα και την ασφάλεια στην περιοχή.
Σημαίες Κύπρου ΕΕ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ραφαέλε Φίτο ειδικός αντιπρόσωπος της Κομισιόν για το Κυπριακό

Η Κομισιόν διόρισε τον Ραφαέλε Φίτο ως ειδικό αντιπρόσωπο για την Κύπρο, ώστε να συμβάλει στην επίλυση του Κυπριακού υπό τον ΟΗΕ, τονίζοντας τη δέσμευση της για επανένωση στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αξιών και νόμων.
Στενό του Ορμούζ πλοία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διερευνάται το περιστατικό με κυπριακό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας διερευνά το περιστατικό με το κυπριακό πλοίο M/V GFS Galaxy που δέχτηκε πυρά στα Στενά του Ορμούζ. Κανένας Κύπριος δεν ήταν στο πλήρωμα. Το Υφυπουργείο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.