ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αεροσκάφος C-130 στην πίστα
Το αεροσκάφος C-130 Hercules της Πολεμικής Αεροπορίας σε στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Ο αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε τη 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο

Ο αρχηγός του ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Δ. Γρηγοριάδης, επισκέφθηκε τη 55η Σμηναρχία Μάχης στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο, όπου τον υποδέχθηκαν οι διοικητές Γεώργιος Αλεξάνδρου και Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στη 55η Σμηναρχία Μάχης, στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο της Κύπρου, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τον αντιπτέραρχο Γρηγοριάδη υποδέχθηκαν ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορίας Κύπρου, ταξίαρχος (Ι) Γεώργιος Αλεξάνδρου, και ο διοικητής της Σμηναρχίας, σμήναρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο αρχηγός ΓΕΑ αντάλλαξε ευχές με τους Ιπτάμενους και Τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής, ενώ ενημερώθηκε για ζητήματα που σχετίζονται με την επιχειρησιακή δραστηριότητα και την αποστολή της μονάδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο Aegean Airlines
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Άγιο Φως μεταφέρεται στην Κύπρο με ειδική πτήση της AEGEAN

Το Άγιο Φως θα φτάσει φέτος από τα Ιεροσόλυμα στην Κύπρο με ειδική πτήση της AEGEAN, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, μεταφέροντας το μήνυμα της Ανάστασης και θα διανεμηθεί στις εκκλησίες όλης της Κύπρου.
Δόμνα Μιχαηλίδου συνάντηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα-Κύπρος: Μαζί για παιδί, αναπηρία και κοινωνική προστασία

Συνάντηση για ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, παιδικής προστασίας, αναπηρίας και αντιμετώπισης της φτώχειας είχαν Μιχαηλίδου και Χατζηστεφάνου, επισημαίνοντας τη σημασία ανταλλαγής καλών πρακτικών.
Σημαίες ΕΕ και Τουρκίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κομισιόν στηλιτεύει τον αποκλεισμό της Κύπρου από σύνοδο COP31

Η Κομισιόν χαρακτήρισε «μη αποδεκτή» την απόφαση της Τουρκίας να αποκλείσει την Κύπρο από προπαρασκευαστική συνάντηση της COP31, τονίζοντας ότι επενέβη άμεσα προς την Άγκυρα μετά το περιστατικό στα Ηνωμένα Έθνη.
Σημαίες Ρωσίας και ΕΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΕ: Πίεση για σκληρότερη στάση κατά Ρωσίας και ενίσχυση ευρωπαϊκής ασφάλειας

Στη συνάντηση της ΕΕ στη Λεμεσό, οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ ζήτησαν αυστηρότερες κυρώσεις στη Ρωσία, συνέχιση στήριξης στην Ουκρανία και ενίσχυση του ρόλου της Ευρώπης στην ασφάλεια, επισημαίνοντας τον κίνδυνο πρόωρων διαπραγματεύσεων με τη Μόσχα.