Φωτο: Shutterstock

Στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εντάσσεται η ΓΕΦΥΡΑ

Στις νέες πολιτικές συνθήκες και εν όψει των προσυνεδριακών διαδικασιών, η ΓΕΦΥΡΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στο εγχείρημα ανασύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκε η διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας πραγματοποίησε η Πρωτοβουλία πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη και οι φίλοι της πρωτοβουλίας ενημερώθηκαν για την προετοιμασία του επικείμενου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τα όργανα που αναμένεται να συγκροτηθούν, καθώς και για τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών.

Στη συζήτηση που επακολούθησε, εκφράσθηκε η διάθεση της ενεργού συμμετοχής των εκπροσώπων της ΓΕΦΥΡΑΣ στις εκδηλώσεις και συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν εν όψει του συνεδρίου σε όλη την Ελλάδα και περιγράφηκαν οι οργανωτικοί και πολιτικοί στόχοι του εγχειρήματος. Στις νέες πολιτικές συνθήκες και εν όψει των προσυνεδριακών διαδικασιών, η ΓΕΦΥΡΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στο εγχείρημα ανασύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, θεωρώντας ότι η διαμόρφωση ενός «νέου εμείς» είναι απαραίτητη για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού πόλου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Efi Axtsioglou-SYRIZA-politiki-vouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σχέδιο αξιοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης

«Σαν να μην έβγαλαν κανένα συμπέρασμα από τη 10ετή κρίση και την πανδημία, παρουσίασαν μια έκθεση νεοφιλελεύθερων ιδεών, όπου στα σημεία που δεν είναι σκόπιμα ασαφές και γενικόλογο, είναι πιστό αντίγραφο της έκθεσης Πισσαρίδη» αναφέρει η δήλωση.