ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:44:25
Φώτο: ΑΠΕ

Στη Μεσσηνία Κ. Μητσοτάκης και Π. Παυλόπουλος

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στις 12:00 το μεσημέρι στην εκδήλωση που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα.

Την Μεσσηνία θα επισκεφθούν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα, στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα: «Πολιτική, Ποινική και Διοικητική Δίκη. Αποκλίσεις και Συγκλίσεις» που διοργανώνει, στο ξενοδοχείο Costa Navarino, η Εταιρία Δικαστικών Μελετών, σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτας. Στις 18:30 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καρδαμύλη, για να εγκαινιάσει την οικία που δώρισαν οι Patrick και Joan Leigh Fermor στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στις 12:00 το μεσημέρι στην εκδήλωση που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα, με θέμα: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους - το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία».

Στις 17:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο Δυτικής Μάνης, στην Καρδαμύλη και στη συνέχεια, στις 18:30, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων της οικίας των Patrick και Joan Leigh Fermor. Την Κυριακή το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Πύλο, για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της 192ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση ΚΙΝΑΛ για τις τραπεζικές προμήθειες

Την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις χρεώσεις των τραπεζών ζήτησε το Κίνημα Αλλαγής, τονίζοντας ότι «οι τράπεζες επιβάλλουν οριζόντιες, αδικαιολόγητες χρεώσεις που δεν έχουν ούτε ηθική ούτε πολιτική νομιμοποίηση».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για στήριξη Ελλάδας στο προσφυγικό δεσμεύεται η Ευρώπη

Μετά από επιμονή της ελληνικής πλευράς, υιοθετήθηκε στο κείμενο των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής η θέση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να στηρίζει την Ελλάδα για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: 14 νέοι συρμοί στον Ηλεκτρικό για μικρότερες χρονοαποστάσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την αναβάθμιση των ΜΜΜ ως κυβερνητική προτεραιότητα, κάνοντας δρομολόγιο με τον πρώτο ανακαινισμένο συρμό της Γραμμής 1, επισημαίνοντας πως ξεκινά η βελτίωση παρά τα υφιστάμενα προβλήματα.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης με πήχη 25% ομολογεί ήττα και στέλνει μήνυμα

Ο Κ. Τσουκαλάς δήλωσε πως ο πρωθυπουργός με το όριο 25% παραδέχεται ήττα, ενώ το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί ηγεμονία καθώς το 75% της κοινωνίας δεν θέλει ΝΔ. Kατηγόρησε την ΕΛ.Α.Σ. για μονομέτωπο κατά του ΠΑΣΟΚ λόγω δημοσκοπήσεων.