ΓΔ: 882.58 0.38% Τζίρος: 4.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:27:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συγχαρητήρια Ραγκούση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

Θέση για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας», πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μέσω δήλωσης του Γ. Ραγκούση.

Μέσω του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, πήρε θέση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της εξάρθρωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης, «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας».

Συγκεκριμένα, μέσω δήλωσής του, ο Γιάννης Ραγκούσης έδωσε συγχαρητήρια στην αντιτρομοκρατική υπηρεσίας, δηλώνοντας: «Για μια ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης 'Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας'.

Η νέα αυτή επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έρχεται, μεταξύ άλλων, σε συνέχεια της σύλληψης στις αρχές του 2019 στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς Σεϊσίδη-Σακκά όπως και της εξάρθρωσης της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, το 2018.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει μια δουλειά βάθους και εκτός δημοσιότητας με σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό που χρειάζεται επιτέλους να κάνει και η κυβέρνηση είναι να χειριστεί τα θέματα της ασφάλειας με υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς και προπαγανδιστικούς θεατρινισμούς».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε στο θέμα, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη δήλωση δεν φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ,

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στην εφημερίδα Αυγή

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι το πρόγραμμα έχει εθελοντικό χαρακτήρα και προβλέπει ένα σημαντικό οικονομικό κίνητρο για τους εργαζόμενους που θα επιλέξουν να ενταχθούν σε αυτό.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφη Αχτσιόγλου: Κυβέρνηση αδιόρθωτη, καταντά πλέον επικίνδυνη

Σχολιάζοντας το σχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η κυβέρνηση πανηγυρίζει για μια ανάπτυξη που οικοδομείται στα συντρίμμια της κοινωνικής πλειοψηφίας.