ΓΔ: 946.31 -1.04% Τζίρος: 28.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:16:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Κουλοχέρης: Η ανάληψη των καθηκόντων μου αποτελεί μεγάλη ευθύνη

Ο Νικ. Κουλοχέρης, ως νέος Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής δήλωσε «δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, με μετριοπάθεια, ευθύνη και σοβαρότητα, ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες αυτών που με όρισαν».

«Η ανάληψη των καθηκόντων μου, ως γενικού γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, αποτελεί τιμή για εμένα και μεγάλη ευθύνη» δήλωσε μεταξύ των άλλων ο κ. Νικ. Κουλοχέρης και πρόσθεσε πως «είναι τιμή μου να υπηρετήσω μια κυβέρνηση, η οποία στα πρώτα δύο χρόνια της θητείας της, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει, κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα, την κοινωνία και τους πολίτες της, να υλοποιήσει διαρθρωτικές αλλαγές και να μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Είναι ευθύνη μου να αντεπεξέλθω με επάρκεια, όπως μέχρι σήμερα πράττει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, στην επιλογή του πρωθυπουργού, να μου εμπιστευθεί τη θέση του γενικού γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής. Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, με μετριοπάθεια, ευθύνη και σοβαρότητα, ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες αυτών που με όρισαν».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

staikouras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Αξιοποίηση των δωρεών για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Ο υπουργός Οικονομικών ευχαρίστησε τους 450 πολίτες και επιχειρήσεις που βοήθησαν το έργο του ΕΣΥ μέσα στην πανδημία. 1,23 εκατ. ευρώ θα δοθούν για την αγορά 17 ασθενοφόρων και περίπου 500.000 ευρώ στους Γιατρούς του Κόσμου και το Χαμόγελο του Παιδιού.