ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αχαρνών Σ. Βρεττό είχε ο Γ. Πατούλης

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ειδική αναφορά και στη συντήρηση δύο Ιερών Ναών (Άγιος Βλάσιος και Ευαγγελιστρίας) καθώς και στην υλοποίηση δράσεων και συνεργασιών της Εκκλησίας με την Περιφέρεια.

Η πορεία υλοποίησης υποδομών και δράσεων που έχουν στόχο την ασφάλεια των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στον Δήμο Αχαρνών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Δημάρχου Αχαρνών Σπυρίδωνος Βρεττού. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας παραβρέθηκαν επίσης, ο Μητροπολίτης Ιλίου και Αχαρνών κ. Αθηναγόρας Δικαιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθ. Αυγερινός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ε. Κοσμίδη, ο Διευθυντής  Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, ο αρχιμανδρίτης Πατήρ Ιωάννης Ράπτης και στελέχη της Περιφέρειας Αττικής. Ο κ. Βρεττός, επισήμανε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα βρήκε στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη ένα βασικό σύμμαχο, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχες, Εντεταλμένους Περιφερειακούς και Περιφερειακούς Συμβούλους συμβάλλουν στην υλοποίηση σημαντικών έργων που αφορούν στις υποδομές, το οδικό δίκτυο, την αντιπλημμυρική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν η διάνοιξη και κατασκευή αποχέτευσης ομβρίων της Λεωφόρου Καραμανλή, η κατασκευή παιδικών χαρών, η υλοποίηση δράσεων ανακύκλωσης και καθαριότητας, η διαμόρφωση ανοιχτών αθλητικών χώρων, η ανάπλαση πλατειών, η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού κ.α. Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ειδική αναφορά και στη συντήρηση δύο Ιερών Ναών (Άγιος Βλάσιος και Ευαγγελιστρίας) καθώς και στην υλοποίηση δράσεων και συνεργασιών της Εκκλησίας με την Περιφέρεια. Ο κ. Πατούλης αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του δήμου Αχαρνών υπογράμμισε ότι η βούληση της διοίκησης της Περιφέρειας είναι να συμβάλει στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων προς όφελος των πολιτών, μέσα από μία ιεράρχηση και διαχείριση προτεραιοτήτων. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τα υπηρεσιακά στελέχη του να συνεργαστούν στενά, τόσο με τις υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής, όσο και με την Εκκλησία προκειμένου να υλοποιηθούν οριζόντιες δράσεις.  

«Η πόλη των Αχαρνών έχει αλλάξει με έργα και όχι λόγια. Προχωρά μπροστά με σύμμαχο την Περιφέρεια. Θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε την καθημερινότητα των κατοίκων, δίνοντας έμφαση στην ασφάλειά τους αλλά και στον εξωραϊσμό της πόλης, αξιοποιώντας με σχέδιο και μεθοδικότητα τα χρηματοδοτικά μας εργαλεία», επισήμανε ο κ. Πατούλης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατούλης: «Το Πάρκο Τρίτση μεταμορφώνεται σε πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο»

Όλες οι παρεμβάσεις που προτείνονται είναι ήπιες, ενώ και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Παράλληλα, η διαμόρφωση με νέες φυτεύσεις θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη βλάστηση του χώρου.
Giorgos Patoulis, Perifereia Attikis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συσπείρωση και ενότητα, κάλεσε τον ιατρικό κόσμο από τη ΔΕΘ ο Γ. Πατούλης

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ τόνισε ότι η χώρα του Ιπποκράτη μπορεί  να γίνει παγκόσμιος προορισμός υγειας και οι Έλληνες επιστήμονες αποτελούν το δυνατό χαρτί που οφείλει η πολιτεία να αξιοποιήσει.
Giorgos Patoulis, Perifereia Attikis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατούλης για ΔΕΘ: Στέλνουμε μήνυμα εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της πατρίδας μας

«Βάση του προγράμματος που καταθέσαμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εγκρίθηκαν 1,16 δις και είμαστε από τις πρώτες περιφέρειες που εγκρίθηκαν τα προγράμματα τους» δήλωσε μεταξύ άλλων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή του ΙΣΑ στις ιδιωτικές κλινικές για το εργασιακό καθεστώς των γιατρών

Πρόκειται για το πόρισμα, της αρμόδια Επιτροπής για την Ιδιωτική Δευτεροβάθμια Φροντίδας Υγείας που ζήτησε να συσταθεί ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, υπό το συντονισμό του μέλους του Δ.Σ Ι. Κεχρή.