ΓΔ: 1400.61 -1.12% Τζίρος: 124.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Bakogiannis
Φωτο: ΑΠΕ, Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του ο Κ. Μπακογιάννης

Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η παράταξη «Αθήνα Ψηλά», με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη, ανακοινώνει τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων, ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 70%, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του.

Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της, διαφορετικών γενεών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά. Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι ενεργοί, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Αθηναίες και Αθηναίοι που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών.

Μία παράταξη ανοιχτή, υπερκομματική και συμπεριληπτική με στελέχη που ενώθηκαν σε αυτήν από άλλες δημοτικές παρατάξεις. Στελέχη με αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον δήμο και με σημαντική εμπειρία στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον συνδυασμό του Κ. Μπακογιάννη για να εργαστούν από κοινού για την Αθήνα.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει: «Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Παρουσιάζουμε ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την Αθήνα. Ολόκληρη την κοινωνία. Νέα πρόσωπα που συμβολίζουν ατομικές μάχες, αλλά και συλλογικούς αγώνες. Δίπλα και μαζί με τα παλαιότερα στελέχη του συνδυασμού που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: Να δουλέψουμε για μία Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Dikaiosyni-Areios-Pagos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνολικά 46 κόμματα δήλωσαν συμμετοχή στον Άρειο Πάγο για τις Ευρωεκλογές

Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος 5083/2024 προβλέπει ότι το κόμμα ή συνδυασμός κομμάτων που θα υποβάλλει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024, πρέπει μαζί να καταθέσει ηλεκτρονικό παράβολο 20.000 ευρώ.
Akis Skertsos, Kivernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Σκέρτσος: Το κρίσιμο διακύβευμα των ευρωεκλογών του Ιουνίου

Ο υπουργός Επικρατείας επισήμανε ότι η χώρα και η οικονομία έχουν ανάγκη από πολιτική σταθερότητα μετά από μια σκληρή δοκιμασία πάνω από 10 ετών που δεν πρέπει να διακινδυνεύσουν από μια νέα μάχη εθνικών εκλογών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Pulse: Αρνητικοί οι πολίτες στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών

Το 51% των πολιτών δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές, το 35% είναι θετικό ως προς τη διεξαγωγή τους, ενώ το 14% απέφυγε να απαντήσει. Ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, καθώς το 58% δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές.