ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΖΑΦΕΙΡΗ

ΑΓΟΡΕΣ

Οι business στις γερμανικές κάλπες: Κερδισμένοι και χαμένοι κλάδοι

Οι μετοχές εταιρειών που συνδέονται με την «πράσινη ανάπτυξη» θα είναι κερδισμένες την επόμενη ημέρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών. Χάνουν η αυτοκινητοβιομηχανία και οι αερομεταφορές.
ΑΓΟΡΕΣ

Τι κρύβει ο πόλεμος που κήρυξε η Κίνα στην αγορά των κρυπτονομισμάτων

Η γενική απαγόρευση συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα και το «πνίξιμο» της εξόρυξης εντάσσονται στο πλαίσιο της εκστρατείας του Πεκίνου για τον πλήρη έλεγχο της οικονομίας, με παράλληλη προώθηση του ψηφιακού γιουάν.
ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ στις γερμανικές κάλπες: Το φαβορί και οι πιθανές συνεργασίες

Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς έχει τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει διάδοχος της Α. Μέρκελ, που αποχωρεί μετά από 16 χρόνια ηγεσίας. Ποιοι είναι οι... πολύχρωμοι πιθανοί συνδυασμοί για σχηματισμό κυβέρνησης.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το φυσικό αέριο οδηγεί την «έκρηξη» τιμών στην ενέργεια. Φόβοι για τον χειμώνα

Αναλυτές εκτιμούν ότι οι τιμές θα συνεχίζουν να αυξάνονται με κίνδυνο να φθάσουν σε δυσθεώρητα επίπεδα το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022 λόγω και των καιρικών συνθηκών.
OLAF SCHOLZ, Germania, Germany, SPD
ΔΙΕΘΝΗ

Αντίστροφη μέτρηση για τις κρίσιμες γερμανικές εκλογές, οι μεγάλες προκλήσεις

Στις 26 Σεπτεμβρίου οι Γερμανοί καλούνται να επιλέξουν ποιος θα διαδεχθεί την Άγκελα Μέρκελ, με τον νυν υπ. Οικονομικών, Όλαφ Σολτς να θεωρείται ο νέος «κυρίαρχος του παιχνιδιού».
ΑΓΟΡΕΣ

Σε επίπεδα ρεκόρ οι τιμές των εμπορευμάτων, ανοδικό υπερ-κύκλο βλέπουν αναλυτές

Οι αναλυτές προειδοποιούν ότι τα περισσότερα εμπορεύματα, εξαιτίας και της ανισορροπίας που δημιούργησε η πανδημία στο ισοζύγιο προσφοράς ζήτησης, έχουν εισέλθει σε έναν «ανοδικό υπέρ-κύκλο».