ΓΔ: 859.38 -0.88% Τζίρος: 83.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αποκρυπτογράφηση των προοπτικών εκπαίδευσης στις νέες τεχνολογίες

Κατά τη διάρκεια του 1st Blockchain Conference, όσοι παρακολουθήσουν ζωντανά το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες που παρέχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στη τεχνολογία Blockchain.

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1st Blockchain Conference 2022. Το συνέδριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά και θα διεξαχθεί τη Τρίτη 21 Ιουνίου 16:00 – 20:30 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain & Crypto Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά και θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου 16:30-20:30 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Κατόπιν μεγάλου ενδιαφέροντος από σπουδαστές, ανακοινώνουμε ότι θα αναπτυχθούν σε μια ειδική ενότητα οι προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης στην τεχνολογία Blockchain στην Ελλάδα, με το Blockchain Factory να ανταποκρίνεται πρώτο στο κάλεσμα μας για τη νέα αυτή πρωτοβουλία! Το Blockchain Factory αποτελεί την 1η κοιτίδα Blockchain στη Θεσσαλονίκη και είναι μέρος της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης Blockchain Οpen Tech, η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία ακτιβιστών της τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι σπουδαστές και οι νέοι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν ζωντανά το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες που παρέχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στη τεχνολογία Blockchain, λαμβάνοντας παράλληλα ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα.

Για όσους παρακολουθήσουν διαδικτυακά το 1st Blockchain Conference θα υπάρχει ζωντανή δημοσιογραφική κάλυψη με απευθείας μετάδοση από τα μέσα ενημέρωσης της Insurance Innovation, για να μη χάσουν λεπτό οι online συμμετέχοντες από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές δράσεις.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες (online & offline) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλές νέες έννοιες, οι οποίες έχουν εισαχθεί στην καθημερινότητά μας όπως τα NFT’s, το cyber security και το metaverse. Όλες οι ομιλίες θα έχουν ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα με τη συμμετοχή και των συνέδρων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στους ομιλητές.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής!

Για τη συμμετοχή στο συνέδριο είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας στο blockchainconference2022.gr

*1st Blockchain Conference*| «Unlocking Blockchain» 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-20:30| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Είσοδος ελεύθερη!

Εξασφαλίστε δωρεάν τη συμμετοχή σας, κάνοντας εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.blockchainconference2022.gr και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες δράσεις του συνεδρίου!

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Χορηγοί: NewCo AE, Experto Crede

Χορηγοί Επικοινωνίας: ATLAS TV, bankingnews.gr, businessdaily.gr cityportal, cryptonomist.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, dealnews.gr, economia.gr, epixeiro, euro2day.gr, grtimes.gr, insuranceforum.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, North Radio 98.0, olathessaloniki.com, startup.gr, startupper.gr, The Insurer, sofokleousin.gr, voria.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στoν κ. Αριστείδη Βασιλειάδη και την κα Σοφία Κουμαρά, μέσω email στο [email protected] / [email protected] και τηλεφωνικά στο 2312201003 και 6941 665 405.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Museotek: Η πλατφόρμα που φέρνει την εμπειρία του μουσείου στο σπίτι

Σε συνεργασία με τις Tetragon και Mobics η Uni Systems δημιούργησαν την Museotek και την ψηφιακή διαδραστική εκπαιδευτική πλατφόρμα που δίνει την δυνατότητα για εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσα από προγράμματα και σενάρια περιήγησης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ουκρανία κατηγορεί την Ρωσία για τις πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις

Αργά την Παρασκευή το Κίεβο ανακοίνωσε ότι διαθέτει κάποιες «προκαταρκτικές ενδείξεις» που υποδηλώνουν μια πιθανή εμπλοκή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στη μαζική κυβερνοεπίθεση.