ΓΔ: 1457.74 0.75% Τζίρος: 86.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

VIVA WALLET

Ο Γ. Στουρνάρας «διαφημίζει» τράπεζα, η φορολόγηση των επαγγελματιών και η Viva

Γιατί ο διοικητής της ΤτΕ βγήκε από τα ρούχα του για τη φορολόγηση των επαγγελματιών, οι ασυνήθιστοι έπαινοί του σε τράπεζα, τρένα χωρίς σύμβαση, αγοράζουν διαμερίσματα ξένοι στο Ελληνικό και οι διπλοί πανηγυρισμοί στη διένεξη για τη Viva.
karonis, viva
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χ. Καρώνης: Δικαστική νίκη επί της JPMorgan, θα αποτιμηθεί σωστά η Viva

Το δικαστήριο απέρριψε τις προσπάθειες της JP Morgan να επαναδιατυπώσει τους όρους της συμφωνίας μετόχων, τονίζει ο ιδρυτής της Viva Wallet. Η αποτίμηση θα γίνει με βάση την πλήρη δυναμική της εταιρείας στην αγορά των ΗΠΑ.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Χωνεύοντας» το Metlen, το «μασάζ» Μανουσάκη στους Κύπριους και η JPMorgan

Η συγκίνηση του Ευάγγελου Μυτιληναίου για την αλλαγή επωνυμίας και η υπόσχεση για νέες κορυφές, η νέα αποστολή Μ. Μανουσάκη στην Κύπρο και η έξοδος Γεωργακόπουλου από την JPMorgan υπό τη σκιά του deal με τη Viva.
karonis, viva
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εντείνονται οι τριγμοί στη Viva: Αμυντικοί ελιγμοί Καρώνη με τριπλή συγχώνευση

Κρίσιμη εβδομάδα για την εταιρεία. Σήμερα το δικαστήριο Καρώνη – JPMorgan στο Λονδίνο. Την Παρασκευή η ΓΣ για τη συγχώνευση Viva Payments, Viva Bank και Viva Wallet. Αντίθετοι οι Αμερικανοί.
Mondi, India, Mıtsotakıs
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ταξίδι Μητσοτάκη στην Ινδία, το deal Viva - JPMorgan στα δικαστήρια και τα ΚΤΕΛ

Τη χώρα των 1,4 δισ. κατοίκων θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός, στα δικαστήρια η κόντρα των βασικών μετόχων της Viva, τα ΚΤΕΛ και τα χειρόφρενα, η CEO της Vodafone στο Μαξίμου, POS σε έλλειψη και η ανοικοδόμηση της Ουκρανίας από τον Γ. Ζαββό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

JPMorgan: Εμείς προσφύγαμε πρώτοι κατά του Χ. Καρώνη στη Δικαιοσύνη

Εκπρόσωπος της αμερικανικής τράπεζας υποστηρίζει η JP Morgan προχώρησε σε αυτήν την κίνηση καθώς «εξάντλησε όλες τις άλλες επιλογές που είχε στη διάθεσή της», αλλά συνεχίζει να πιστεύει στην επένδυση στη Viva.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Ντάιμον και ο Καρώνης, οι υπερωρίες στην Τρ. Πειραιώς και οι γκρίνιες στη ΝΔ

Το μπλέξιμο της JPMorgan με την Viva, οι πυρετώδης προετοιμασίες στην Πειραιώς για το placement, οι γκρίνιες στη ΝΔ για τον ανασχηματισμό, τα άμεσα αποτελέσματα στην ασφάλεια, η πλατφόρμα για ξαπλώστρες και οι φήμες για Intralot.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Viva Wallet: Οι κόντρες με JP Morgan και οι καταγγελίες για τη Sirina

Μέλη του προσωπικού της Viva Wallet καταγγέλλουν ότι διεκπεραιώνει συναλλαγές του πορνογραφκού στούντιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post. Αντιπαράθεση με JP Morgan για τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δύο νέες υπηρεσίες από τη Viva.com απλοποιούν τις πληρωμές στην Ευρώπη

Οι δύο νέες υπηρεσίες επιτρέπουν στους εμπόρους που συνεργάζονται με τη Viva.com σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, να πληρώνονται άμεσα και να «παρακάμπτουν» τεχνικά εμπόδια που θα μπορούσαν να αποτρέψουν μία πώληση.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Επιφυλακτικότητα στη Wall Street με το βλέμμα στις εταιρικές ανακοινώσεις

Τράπεζες και τεχνολογικές μετοχές ασκούν ισχυρές πιέσεις στους αμερικανικούς δείκτες, ενώ οι επενδυτές έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις εταιρικές ανακοινώσεις για το πρώτο τρίμηνο και τα συμπεράσματα της Fed για την πρόσφατη τραπεζική κρίση.