ΓΔ: 859.38 -0.88% Τζίρος: 83.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

VIVA WALLET

ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το επιτελείο της EVO στην Αθήνα, η είσοδος της Viva στη ΔΙΑΣ και ο Σκαραμαγκάς

Οι διαβουλεύσεις της Εθνικής με την EVO για το deal στις κάρτες και το ευαίσθητο θέμα του προσωπικού, η απόκτηση συμμετοχής από τη Viva στη ΔΙΑΣ, η αισιοδοξία για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, το σχόλιο Κοπελούζου για τις επιπτώσεις του πολέμου και οι εκπτώσεις - μαμούθ για ρωσικό πετρέλαιο.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (30/1 - 5/2)

Ο «πόλεμος» στις τηλεπικοινωνίες, η είσοδος του ΟΤΕ στο delivery και η μεγάλη απόκλιση στις ταχύτητες συνδέσεις στο ίντερνετ ήταν μεταξύ των δημοφιλέστερων θεμάτων του Business Daily την προηγούμενη εβδομάδα.
Xardalias-Kastelorizo
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η «εντολή Χαρδαλιά», οι μονόκεροι στην Ελλάδα και τα ευχάριστα από την ΕΕΤΤ

Οι παλιομοδίτικες αναφορές σε προσωπικές παρεμβάσεις του υφυπουργού Άμυνας, οι ελληνικές τεχνολογικές εταιρείες με αξία πάνω από 1 δισ. ευρώ, οι μειώσεις τιμών στις τηλεπικοινωνίες και η παράξενη διαφορά 580 εκατ. ανάμεσα σε ΡΑΕ και ΔΕΣΦΑ.
MERE
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (23/1 - 29/1)

Το δεύτερο κατάστημα που κλείνει η ρωσική εκπτωτική αλυσίδα MERE, οι περιπέτειες της Αττικής Οδού και η απόσυρση συσκευών με επιδότηση 35% ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στη χώρα και την οικονομία η επένδυση της JP Morgan

Ο Τζέιμι Ντάιμον ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι η JP Morgan προτίθεται να επεκτείνει το γραφείο της στην Ελλάδα, να επενδύσει περαιτέρω στην Viva Wallet και να προσελκύσει υψηλού επιπέδου προσωπικό στη χώρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χ. Καρώνης στο BD: Το deal Viva - JP Morgan και το όραμα για την Ευρώπη

Ο ιδρυτής της Viva μιλάει για τη συμφωνία που φέρνει 100 εκατ. δολ. στην ομάδα των 200 στελεχών της εταιρείας και τη στήριξη από την οικογένεια Λάτση και το fund Hedosophia. Αφήνει αιχμές για την Deca του Δ. Δασκαλόπουλου. Η αποτίμηση των 2 δισ. δολ. και το σχέδιο ανάπτυξης στην Ευρώπη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκλεισε το deal για την εξαγορά του 49% της Viva Wallet από τη JPMorgan

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη συμφωνία που κλείνει η JPMorgan στο τρέχον έτος, ενώ ο επικεφαλής της Τζέιμι Ντάιμον θα βρεθεί στην Ελλάδα την Πέμπτη όπου θα έχει και συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.