ΓΔ: 869.9 0.63% Τζίρος: 34.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shuterstock

Online πρόγραμμα «Virtual Shop» από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου 2020 με online παρακολούθηση, με το κόστος συμμετοχής να είναι 240 ευρώ για τα μέλη του ΕΣΑ.

Την υλοποίηση του προγράμματος «Virtual Shop» διάρκειας 24 ωρών μέσω του οποίου θα βοηθηθούν οι εμπορικές επιχειρήσεις για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων και την ενίσχυση των πωλήσεων τους μέσω των ηλεκτρονικών αγορών, σε συνεργασία με το IST πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. 

Όπως τονίζει «η κατάσταση της πανδημίας ήταν καταλυτική για την αξιοποίηση της τεχνολογίας, ανοίγοντας νέους δρόμους για τους επαγγελματίες που ήδη είχαν ή απέκτησαν πρόσφατα ηλεκτρονικό κανάλι προβολής και πωλήσεων των προϊόντων τους», ενώ συστήνει στα μέλη του να προχωρήσουν άμεσα σε εγγραφή ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να κοντά στους πελάτες τους ψηφιακά με τη δημιουργία του δικού τους ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου 2020 με online παρακολούθηση, με το κόστος συμμετοχής να είναι 240 ευρώ για τα μέλη του ΕΣΑ.

Παρουσίαση Σεμιναρίου “Virtual Shop”  &  φόρμας συμμετοχής: https://ist.edu.gr/%cf%83%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-virtual-shop/ 

Πληροφορίες:  Τηλ. +302104822222 (εσωτ. 1006)   -   e-mail  [email protected]        

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ για την υποβολή των μηχανογραφικών

Κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν τα τμήματα εκείνα, για τα οποία ο μέσος όρος των βαθμολογικών επιδόσεών τους είναι ίσος ή μεγαλύτερος από την ελάχιστη βάση εισαγωγής κάθε τμήματος.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων χορήγησης voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Το voucher που θα χορηγηθεί στους ωφελούμενους είναι ύψους 180 ευρώ/μήνα, ενώ πρόκειται να το λάβουν υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου του Δημοσίου, όσο και μισθωτοί αυτοαπασχολούμενοι στον ιδιωτικό τομέα.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πώς μπορείτε να υπολογίσετε, με online εφαρμογή, την καλοκαιρινή άδεια

Η ετήσια άδεια του εργαζόμενου χορηγείται σε συνεννόηση με τον εργοδότη ως προς το χρόνο χορήγησής της και σε κάθε περίπτωση εντός διμήνου από την υποβολή σχετικού αιτήματος από τον εργαζόμενο.