ΓΔ: 1404.11 -0.20% Τζίρος: 85.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Noval Property

Noval Property: Από 2,60 έως 2,82 ευρώ το εύρος τιμής διάθεσης της μετοχής

Η δημόσια προσφορά αφορά σε έως 17.388.025 νέες κοινές μετοχές ονομαστικής αξίας 2,5 ευρώ, με είσοδό τους στη συνέχεια στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου.

Ανακοίνωση σχετικά με το εύρος τιμής διάθεσης της μετοχής της Noval Property εξέδωσε η εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί δημόσια προσφορά για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο.  Όπως έγινε γνωστό κατώτατη τιμή διάθεσης ορίζονται τα 2,60 ευρώ και ανώτατη τα 2,82 ευρώ. 

Το εύρος τιμών για τη διάθεση νέων μετοχών στη δημόσια προσφορά που θα λάβει χώρα από αύριο 29 Μαΐου έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα η Noval Property.

Η δημόσια προσφορά αφορά σε έως 17.388.025 νέες κοινές μετοχές ονομαστικής αξίας 2,5 ευρώ, με είσοδό τους στη συνέχεια στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου. 

Ως ανώτατη Τιμή Διάθεσης ορίστηκε, σε συνεργασία με τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, το ποσό των 2,82 ευρώ για έκαστη των Νέων Μετοχών με την από 17.05.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, με την κατώτατη τιμή του εύρους να προσδιορίζεται στα 2,6 ευρώ.

Με βάση την Ανώτατη Τιμή Διάθεσης, τα συνολικά έσοδα της Αύξησης, υπό την παραδοχή της πλήρους κάλυψης αυτής, θα ανέλθουν σε περίπου 49 εκατ. Η Τιμή Διάθεσης θα γνωστοποιηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα δημοσιευθεί το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς. Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της Τιμής Διάθεσης, θα αποφασιστεί και η οριστική κατανομή των Νέων Μετοχών.

Η Τιμή Διάθεσης θα είναι κοινή για όλους τους επενδυτές, Ειδικούς και Ιδιώτες, που θα συμμετάσχουν στη διάθεση των Νέων Μετοχών μέσω της Δημόσιας Προσφοράς.

Η Τιμή Διάθεσης δεν μπορεί να προσδιοριστεί σε ύψος στο οποίο δεν καλύπτεται πλήρως η Δημόσια Προσφορά.

Σε κάθε περίπτωση, η Τιμή Διάθεσης θα καθοριστεί εντός του προαναφερθέντος Εύρους Τιμής Διάθεσης και θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 31.05.2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση εδώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ