ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:36:17 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικό Χρηματιστήριο

Εγκρίθηκε η διαγραφή μετοχών της «Στ. Κανάκης» από την Κεφαλαιαγορά

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και επισήμως, η διαγραφή των μετοχών της εταιρείας Στέλιος Κανάκης από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Δείτε όλες τις αποφάσεις του σημερινού Δ.Σ.

Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας «Στέλιος Κανάκης» από το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της εταιρείας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικότερα, το Δ.Σ. της Επιτροπής κατά την 854η/8.10.2019 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  • Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας «ELTRAK CP LIMITED» προς τους μετόχους της εταιρίας «Ανώνυμος Εμπορική Βιομηχανική και Αντιπροσωπειών Μηχανών και Ανταλλακτικών και Ναυτιλιακή Εταιρεία ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3461/2006.
  • Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «CAPITAL DYNAMIC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» κατ’ εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 4514/2018, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.
  • Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ» από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 5 του  Ν.3371/2005, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.
  • Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους € 5.000 στην εταιρία «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 (παρ. 2 και 6) του ν. 4514/2018, και των άρθρων 54 (παρ. 12) και 52 (παρ. 1, 2 και 3) του υπ’ αριθ. 565/2017 Κανονισμού της Ε.Ε., κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών από συνδεδεμένο της αντιπρόσωπο σε πελάτες της.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κανάκης: Αποχαιρετά το ΧΑ μια υγιής εταιρεία με κέρδη

Η Στέλιος Κανάκης τα τελευταία 25 χρόνια ήταν συνεχώς κερδοφόρος και εμφάνισε κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο. Παρ' όλα αυτά, οι μετοχές της διαγράφονται από το ταμπλό μετά την εξαγορά της από την Orkla.
Epitropi Kefalaiagoras, Lazarakou
ΑΓΟΡΕΣ

Μέτρα από την Επ. Κεφαλαιαγοράς για να παταχθεί η κατάχρηση αγοράς

Ειδική κατηγορία στο Χρηματιστήριο για τη δημοσίευση προνομιακών πληροφοριών, πιθανή αλλαγή κανονισμού στο ΧΑ για να μην υπάρχουν μεγάλες μεταβολές τιμών με ελάχιστες συναλλαγές. Αντιμετώπιση των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες χωρίς άδεια.