ΓΔ: 896.04 -1.11% Τζίρος: 83.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Επιφυλακτικότητα και μικρή πτώση για την Wall Street

Η αβεβαιότητα για τις εξελίξεις στο μέτωπο του εμπορικού πολέμου με την Κίνα κατάφερε να εξανεμίσει το θετικό ξεκίνημα της Wall Street και η επιφυλακτικότητα των επενδυτών έφερε μικρή πτώση στην αμερικανική αγορά.

Η καθυστέρηση που καταγράφεται στις εμπορικές συνομιλίες με την Κίνα στο μέτωπο του εμπορικού πολέμου έχει κάνει επιφυλακτικούς τους επενδυτές στη Wall Street που κατέγραψε μικρή πτώση.

Τα θετικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Procter&Gamble με τα έσοδα να ξεπερνάνε τις προβλέψεις των αναλυτών ισοσταθμίστηκαν από την πτώση των κερδών της McDonalds που ανακοίνωσε και εκείνη τα αποτελέσματα του 'α τριμήνου.

Η αισιοδοξία που καλλιεργήθηκε στην αρχή της συνεδρίασης από τις δηλώσεις του αμερικανού Προέδρου αντικαταστάθηκαν από αμφιβολία με αποτέλεσμα στη Wall Street, ο Dow Jones να καταγράψει πτώση 0,14% κλείνοντας στις 26.788 μονάδες με τον S&P να σημειώνει απώλειες 0,3% και να κλείνει στις 2.997 μονάδες ενώ ο Nasdaq είχε πτώση 0,72% στις 8.104 μονάδες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

Γιατί έφεραν νέα ρεκόρ στη Wall Street τα δυσμενή στοιχεία της ανεργίας

Οι επενδυτές είδαν την καλή πλευρά, καθώς η καθυστέρηση της ανάκαμψης επιτρέπει στην Fed να συνεχίσει την εξαιρετικά χαλαρή νομισματική πολιτική. Αντεπίθεση από Nasdaq που συνέχισε για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση με κέρδη.
wall street, agores, market
ΑΓΟΡΕΣ

Σε νέο ιστορικό υψηλό ο Dow Jones με προσδοκίες για ανάκαμψη

Οι «κυκλικές» μετοχές που βασίζονται στην ανάκαμψη της οικονομίας ήταν στους μεγάλους κερδισμένους της σημερινής συνεδρίασης και ο τεχνολογικός κλάδος έσπασε το αρνητικό σερί κλείνοντας σε θετικό έδαφος.
wall street-agores-market-stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Δεν άντεξε στις πιέσεις η τεχνολογία, κέρδη για Dow Jones και S&P 500

Δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις πιέσεις οι τεχνολογικές μετοχές που έκλεισαν σε αρνητικό έδαφος για ακόμη μια συνεδρίαση. Ανοδική αντίδραση από Dow Jones που βρέθηκε ενδοσυνεδριακά σε νέα ιστορικά υψηλά.
Wall Street, Metoxes, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Νέο ιστορικό υψηλό S&P 500 και Nasdaq έφεραν τα κέρδη των εισηγμένων

Καθώς οι περισσότερες εταιρείες του S&P 500 έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις των αναλυτών για το πρώτο τρίμηνο, οι επενδυτές ελπίζουν πως το θετικό μομέντουμ θα επηρεάσει και τους Big 5 του τεχνολογικού κλάδου.