ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Επιφυλακτικότητα και μικρή πτώση για την Wall Street

Η αβεβαιότητα για τις εξελίξεις στο μέτωπο του εμπορικού πολέμου με την Κίνα κατάφερε να εξανεμίσει το θετικό ξεκίνημα της Wall Street και η επιφυλακτικότητα των επενδυτών έφερε μικρή πτώση στην αμερικανική αγορά.

Η καθυστέρηση που καταγράφεται στις εμπορικές συνομιλίες με την Κίνα στο μέτωπο του εμπορικού πολέμου έχει κάνει επιφυλακτικούς τους επενδυτές στη Wall Street που κατέγραψε μικρή πτώση.

Τα θετικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Procter&Gamble με τα έσοδα να ξεπερνάνε τις προβλέψεις των αναλυτών ισοσταθμίστηκαν από την πτώση των κερδών της McDonalds που ανακοίνωσε και εκείνη τα αποτελέσματα του 'α τριμήνου.

Η αισιοδοξία που καλλιεργήθηκε στην αρχή της συνεδρίασης από τις δηλώσεις του αμερικανού Προέδρου αντικαταστάθηκαν από αμφιβολία με αποτέλεσμα στη Wall Street, ο Dow Jones να καταγράψει πτώση 0,14% κλείνοντας στις 26.788 μονάδες με τον S&P να σημειώνει απώλειες 0,3% και να κλείνει στις 2.997 μονάδες ενώ ο Nasdaq είχε πτώση 0,72% στις 8.104 μονάδες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

wall street, agores, market
ΑΓΟΡΕΣ

Κράτησαν σε ιστορικά υψηλά τον Dow Jones οι πετρελαϊκές

Οι προσδοκίες για την ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας, τα θετικά στοιχεία για την κατανάλωση, αλλά και η άνοδος των τιμών πετρελαίου κράτησαν για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση τον Dow Jones σε ιστορικά υψηλά.
ΑΓΟΡΕΣ

Ιστορικό υψηλό για Dow Jones με ώθηση από τις τιμές του πετρελαίου

Ενέργεια και κάνναβη απορρόφησαν μέρος των πιέσεων που άσκησε η τεχνολογία στη Wall Street σε μια νευρική συνεδρίαση όπου οι επενδυτές περίμεναν τις δηλώσεις Πάουελ. Ποια μετοχή πάει να γίνει «νέα» GameStop.