ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Brexit-Nigel Farage
Shutterstock

Ο Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι το κόμμα του θα είναι «πραγματική αντιπολίτευση»

Στη συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του, το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα της Βρετανίας ήταν «η πραγματική αντιπολίτευση τώρα» και οι εκλογές της 4ης Ιουλίου «είναι η αρχή μας».

Ο ηγέτης του Μεταρρυθμιστικού Κόμματος της Βρετανίας, Νάιτζελ Φάρατζ, δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στο σημερινό τεύχος της εφημερίδας Sunday Express ότι το κόμμα του θα αντικαταστήσει το Συντηρητικό Κόμμα ως αντιπολίτευση στους Εργατικούς μετά τις γενικές εκλογές του επόμενου μήνα.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα, ο Φάρατζ ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του ήταν «η πραγματική αντιπολίτευση τώρα» και οι εκλογές της 4ης Ιουλίου «είναι η αρχή μας». «Αυτές οι εκλογές τελείωσαν. Οι Εργατικοί θα κερδίσουν με μεγάλη διαφορά», προέβλεψε. «Το μόνο ερώτημα που αντιμετωπίζουν τώρα οι ψηφοφόροι είναι ποιος θα είναι η αντιπολίτευση», πρόσθεσε ο ηγέτης του Μεταρρυθμιστικού Κόμματος.

Ο Φάρατζ επέστησε την προσοχή στην γκάφα με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, ο οποίος εγκατέλειψε νωρίτερα τους εορτασμούς της 80ης επετείου από την ημέρα της συμμαχικής απόβασης στη Γαλλία για να παρακολουθήσει τηλεοπτική συνέντευξη στη Βρετανία. «Άλλη μια παρόμοια γκάφα και όλοι μπορούν να χάσουν τις θέσεις τους», είπε.

«Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που λένε ότι θα ψηφίσουν τους Εργατικούς το λένε επειδή δεν θέλουν να ψηφίσουν τους Συντηρητικούς. Νομίζω ότι θα εξετάσουμε την ψήφο υπέρ των Εργατικών πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζουν», κατέληξε ο Φάρατζ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Το κοινοβούλιο διαλύθηκε επισήμως ενόψει των βουλευτικών εκλογών

Η προεκλογική μάχη ξεκινά με το πρώτο ντιμπέιτ ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και τον ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ την επόμενη εβδομάδα ενόψει των εκλογών της 4ης Ιουλίου.
Rishi Sunak, Vretania, Britain, Great Britain
ΔΙΕΘΝΗ

Εκλογές για την 4η Ιουλίου προκήρυξε ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ

Φήμες άρχισαν από το πρωί να κυκλοφορούν σήμερα στο κοινοβούλιο ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι έτοιμος να προκηρύξει εκλογές - κάτι που ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα του επιβεβαίωσαν ή διέψευσαν.