Φώτο: Shutterstock

Η Ισπανία ξεπέρασε τον απολογισμό των θανάτων της Κίνας

Σε διάστημα 24 ωρών, καταγράφηκαν στην Ισπανία 738 θάνατοι. Μονάχα η Ιταλία καταμετρά παγκοσμίως περισσότερους θανάτους από τη νόσο Covid-19.

Ο αριθμός των νεκρών στην Ισπανία από την πανδημία του νέου κορονοϊού ξεπέρασε σήμερα εκείνον της ηπειρωτικής Κίνας, με 3.434 νεκρούς από 2.696 χθες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσαν οι αρχές.

Σε διάστημα 24 ωρών, καταγράφηκαν στην Ισπανία 738 θάνατοι. Μονάχα η Ιταλία καταμετρά παγκοσμίως περισσότερους θανάτους από τη νόσο Covid-19. Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε σε 47.610 από 39.673 χθες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Οι μετανάστες θα βοηθήσουν στην φετινή αγροτική συγκομιδή της Ισπανίας

Με επιδοτούμενα προγράμματα για μετανάστες η Ισπανία πρόκειται να καλύψει την φετινή έλλειψη εργατικών χεριών στα αγροκτήματα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που έχει προκαλέσει ισχυρό πλήγμα στην χώρα.
ΔΙΕΘΝΗ

Στην Ισπανία ενώνουν δυνάμεις και στέλνουν δωρεάν φαγητό σε γιατρούς και νοσηλευτές

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει χτυπήσει σημαντικά την λειτουργία τους καθώς τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν κλειστά, αλυσίδες φαγητού στέλνουν δωρεάν γεύματα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.
ΔΙΕΘΝΗ

Νέο ημερήσιο ρεκόρ θανάτων στην Ισπανία από κορονοϊό

Υπερκορεσμός των μονάδων εντατικής νοσηλείας καταγράφεται στην Ισπανία με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται καθημερινά ενώ αναζητείται το σημείο κορύφωσης του ρυθμού θανάτων που αναγγείλει την αναστροφή της τάσης.
ΔΙΕΘΝΗ

Νότιοι εναντίον Βόρειων στην Ευρώπη: Η αντιπαράθεση για τα coronabonds

Σκληρές επιθέσεις από πολιτικούς της Ιταλίας και της Πορτογαλίας στην πρόεδρο της Κομισιόν και στον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών για την άρνησή τους να εκδοθούν ευρωομόλογα ειδικού σκοπού.