Φωτό: pixabay

Συμφωνία Johnson & Johnson και Emergent BioSolutions Inc για παραγωγή εμβολίου

Η J&J ανακοίνωσε ότι πρόκειται για την πρώτη μιας σειράς συνεργασιών, προκειμένου να επιταχύνει τη βιομηχανική παραγωγή του πειραματικού εμβολίου κατά της COVID-19, πριν ακόμη έχει κάποια ένδειξη ότι είναι αποτελεσματικό.

Η Johnson & Johnson (J&J) ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, ότι ήρθε σε συμφωνία με την Emergent BioSolutions Inc για τη χρήση των βιομηχανικών της εγκαταστάσεων, ώστε να βοηθηθεί στο πλαίσιο της προσπάθειας για την παραγωγή περισσότερων του ενός δισεκατομμυρίου δόσεων από ένα εμβόλιο, στο οποίο και πειραματίζεται κατά της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Η J&J ανακοίνωσε ότι πρόκειται για την πρώτη μιας σειράς μελλοντικών συνεργασιών σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να επιταχύνει τη βιομηχανική παραγωγή του πειραματικού υποψηφίου εμβολίου κατά της COVID-19 που αναπτύσσει, πριν ακόμη έχει κάποια ένδειξη ότι είναι αποτελεσματικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Εκατό εκατομμύρια δόσεις εμβολίου για την Covid-19 υποσχέθηκε ο Τραμπ

Η διανομή του εμβολίου θα ξεκινήσει μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα εγκριθεί από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες. «Σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο και θα νικήσουμε τον ιό» είπε ο Τραμπ.