ΓΔ: 1615.02 0.67% Τζίρος: 100.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05 DATA
Φώτο: Shutterstock

Βρετανία: Ο Ν. Φάρατζ θα διεκδικήσει κοινοβουλευτική έδρα στις ερχόμενες εκλογές

Με το κοινοβούλιο να βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα πολιτικό αδιέξοδο, αναφορικά με το Brexit, μία εκλογική αναμέτρηση αναμένεται ευρέως ότι θα διεξαχθεί, πριν από το τέλος του χρόνου.

Ο ηγέτης του κόμματους του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος για μία έδρα στο βρετανικό κοινοβούλιο, σε κάθε περίπτωση προκήρυξης εκλογών.

Με το κοινοβούλιο να βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα πολιτικό αδιέξοδο, αναφορικά με το Brexit, μία εκλογική αναμέτρηση αναμένεται ευρέως ότι θα διεξαχθεί, πριν από το τέλος του χρόνου.

“Φυσικά και θα είμαι παρών,” δήλωσε ο Φάρατζ στο Sky News, όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος. Το κόμμα του Φάρατζ νίκησε στις εκλογές που έγιναν τον περασμένο Μάιο στην Βρετανία, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Προετοιμασμένες οι βρετανικές τράπεζες για το Brexit

Η Τράπεζα της Αγγλίας, το κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει ήδη προετοιμάσει τις ιδιωτικές τράπεζες ώστε να αντεπεξέλθουν σε οποιοδήποτε σοκ προκαλέσει η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΔΙΕΘΝΗ

Στάρμερ: Η Βρετανία έτοιμη να στείλει ειρηνευτική δύναμη στην Ουκρανία

Ο Στάρμερ μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες συναντώνται στο Παρίσι για να συζητήσουν την απάντησή τους στην απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να ξεκινήσει συνομιλίες με τη Μόσχα για τέλος του πολέμου.