ΓΔ: 2278.92 -0.43% Τζίρος: 311.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:10:42
Κατεστραμμένα κτίρια Ουκρανία
Καταστροφή δομών στην Ουκρανία μετά τον πόλεμο. Οι υποδομές έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ρωσική επίθεση κατέστρεψε λιμάνι και σιδηρόδρομο στην Ουκρανία

Νυχτερινή ρωσική επίθεση προκάλεσε ζημιές σε λιμάνια και σιδηροδρομικές υποδομές της Ουκρανίας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας πως η Ρωσία στοχεύει εσκεμμένα βασικούς τομείς μεταφορών και οικονομίας.

Ζημιές σε λιμενικές υποδομές και προβλήματα στις σιδηροδρομικές συνδέσεις προκάλεσε ρωσική νυχτερινή επίθεση, σύμφωνα με δήλωση του αντιπροέδρου της ουκρανικής κυβέρνησης.

Ο Ολέξι Κουλέμπα ανέφερε μέσω Telegram ότι «η Ρωσία στοχοθετεί εσκεμμένα τις αρτηρίες μεταφορών μας –τα πράγματα που συνδέουν τη χώρα, στηρίζουν την οικονομία και συντηρούν τη ζωή».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως οι ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν ζημιές και σε σιδηροδρομικές υποδομές στην περιφέρεια Τσερνίχιβ, στη βόρεια Ουκρανία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Drone πάνω από θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση ουκρανικών drones στο ρωσικό λιμάνι Ταμάν με ζημιές σε υποδομές

Το λιμάνι Ταμάν στη Ρωσία δέχθηκε επίθεση από ουκρανικά drones, με εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές και πυρκαγιά, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βενιαμίν Κοντράτιεφ. Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για θύματα ή το μέγεθος των ζημιών.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσική μαζική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο σύμφωνα με αξιωματούχους

Το Κίεβο δέχεται μαζική ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους, προκαλώντας χτυπήματα σε πολυκατοικίες και άλλα κτίρια και στις δυο όχθες του Δνείπερου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Κλίτσκο. Ομάδες βοήθειας βρίσκονται στο σημείο.
Στρατιωτικό drone VBAT
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά πλήγματα σημειώθηκαν στην περιοχή του Μπέλγκοροντ της Ρωσίας

Σφοδρή επίθεση με πυραύλους και drones από τις ουκρανικές δυνάμεις προκάλεσε σημαντικές καταστροφές σε ενεργειακές υποδομές στη ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βιτσισλάβ Γκλαντκόφ.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις σε Κίεβο και Χάρκοβο

Ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζικές αεροπορικές επιδρομές σε Κίεβο και Χάρκοβο, προκαλώντας τουλάχιστον έναν νεκρό και 15 τραυματίες. Επίθεση με UAV δέχθηκε το Κίεβο, ενώ στο Χάρκοβο επλήγησαν κατοικίες και δομές υγείας.
Κατεστραμμένα κτίρια Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Στέλεχος της Ukrenergo πέθανε κατά τη διάρκεια επισκευών στην Ουκρανία

Ανώτατο στέλεχος της Ukrenergo πέθανε κατά την επίβλεψη επισκευών σε ενεργειακή εγκατάσταση που επλήγη από ρωσική επίθεση. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο θάνατος οφείλεται σε ηλεκτροπληξία σε υποσταθμό της εταιρείας.