ΓΔ: 2089.74 -0.88% Τζίρος: 228.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σαναέ Τακαΐτσι πορτρέτο
Η Σαναέ Τακαΐτσι, διακεκριμένη πολιτικός της Ιαπωνίας σε επίσημο πορτρέτο.

Η πρωθυπουργός Τακαΐτσι απορρίπτει νέες συνομιλίες για το πακέτο ΗΠΑ

Η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σαναέ Τακαΐτσι, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να επαναδιαπραγματευτεί το επενδυτικό πακέτο των 550 δισ. δολαρίων με τις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια συνομιλιών με τον πρόεδρο Τραμπ.

Η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σαναέ Τακαΐτσι, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση του επενδυτικού πακέτου ύψους 550 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τις ΗΠΑ.

Η δήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διπλωματικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στο περιθώριο συνάντησης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολάριο και γιεν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιαπωνία-ΗΠΑ: Διαχείριση επενδύσεων 550 δισ. στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας

Η Ιαπωνία θα διαχειριστεί επενδυτικό πακέτο 550 δισ. δολαρίων, όπως προβλέπει η συμφωνία με τις ΗΠΑ, χωρίς να επηρεαστεί η αγορά συναλλάγματος, δήλωσε ο Ριοσέι Ακαζάουα στη Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών.
Κιμμπερλι Γκιλφόιλ πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα κλειδί στη στρατηγική Τραμπ για ενέργεια και ΑΙ

Η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ανέδειξε τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου, τόνισε την αμερικανική επενδυτική διάθεση και χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα τεχνολογικό κέντρο.
Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Συστάσεις στην Ιαπωνία να μην κλιμακώσει με Κίνα για Ταϊβάν

Ο Τραμπ συνέστησε στην Ιαπωνή πρωθυπουργό Σανάε Τακαΐτσι να αποφεύγει κινήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την Κίνα για την Ταϊβάν, μετά από συνομιλία του με τον Σι Τζινπίνγκ, σύμφωνα με WSJ και πηγές της ιαπωνικής κυβέρνησης.