ΓΔ: 2178.76 3.62% Τζίρος: 327.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Καρκινικά κύτταρα αίματος
Απεικόνιση αιματικών και καρκινικών κυττάρων σχετιζόμενων με λευχαιμία και μυέλωμα.

ΗΠΑ: Πέθανε η εγγονή του Κένεντι, Τατιάνα Σλόσμπεργκ, στα 33 της

Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ, εγγονή του Τζον Φ. Κένεντι, πέθανε στα 35 της χρόνια, λίγο καιρό μετά τη διάγνωση με σπάνια μορφή λευχαιμίας. Την είδηση γνωστοποίησε η Προεδρική Βιβλιοθήκη και Μουσείο Κένεντι.

Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ, εγγονή του 35ου προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, απεβίωσε σε ηλικία 35 ετών, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Η είδηση του θανάτου της δημοσιοποιήθηκε μέσω ανάρτησης της Προεδρικής Βιβλιοθήκης και Μουσείου Τζον Φ. Κένεντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Νοέμβριο, η ίδια είχε αποκαλύψει με άρθρο της στο New Yorker ότι διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία με σπάνια μετάλλαξη, μια μορφή καρκίνου που προσβάλλει το αίμα και τον μυελό των οστών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΔΙΕΘΝΗ

Αύξηση θανάτων από καρδιακή προσβολή σε ενήλικες κάτω των 55 στις ΗΠΑ

Αύξηση στους θανάτους από καρδιακή προσβολή παρατηρήθηκε σε άτομα κάτω των 55 ετών στις ΗΠΑ, με τις γυναίκες να κινδυνεύουν περισσότερο από τους άνδρες και να λαμβάνουν λιγότερες επεμβάσεις, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Έκθεση προειδοποιεί για αύξηση καρδιαγγειακών στις γυναίκες ως το 2050

Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία προειδοποιεί για σημαντική άνοδο καρδιαγγειακών νοσημάτων στις γυναίκες των ΗΠΑ τα επόμενα 25 χρόνια, με αύξηση υπέρτασης, διαβήτη και παχυσαρκίας.
Ντόναλντ Τραμπ Γροιλανδία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Αποστολή πλωτού νοσοκομείου από ΗΠΑ στη Γροιλανδία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε συνεργασία με τον κυβερνήτη Λουιζιάνα, Τζεφ Λάντρι, για την αποστολή πλωτού νοσοκομείου στη Γροιλανδία, στηρίζοντας άρρωστους κατοίκους του νησιού. Το σχέδιο παρουσιάστηκε στο Truth Social.
Κτίριο ΠΟΥ
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιλινόι εντάσσεται στο δίκτυο ΠΟΥ για επιδημίες, παρά τις αντιρρήσεις Τραμπ

Η πολιτεία Ιλινόι των ΗΠΑ εντάσσεται στο Δίκτυο Συναγερμού του ΠΟΥ για τις επιδημίες, μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ υπό τον Τραμπ. Το Ιλινόι είναι δεύτερη μετά την Καλιφόρνια που αψηφά την ομοσπονδιακή απόφαση.
ΠΟΥ λογότυπο στον ουρανό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Επίσημη αποχώρηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Οι ΗΠΑ αποχωρούν επίσημα από τον ΠΟΥ, αψηφώντας προειδοποιήσεις και αμερικανικό νόμο για την καταβολή 260 εκατ. δολαρίων. Ο Τραμπ επικαλείται αποτυχία του ΠΟΥ στη διαχείριση κρίσεων και παγώνει τη χρηματοδότηση.
Εμανουέλ Μακρόν και Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Ελιζέ: Διάψευση ισχυρισμών Τραμπ για αυξήσεις τιμών φαρμάκων

Το Μέγαρο των Ηλυσίων διέψευσε κατηγορηματικά ισχυρισμούς του Τραμπ πως ο Μακρόν αύξησε τις τιμές φαρμάκων στη Γαλλία, τονίζοντας ότι αυτές ρυθμίζονται από την Κοινωνική Ασφάλιση και παραμένουν σταθερές.