ΓΔ: 2615.55 0.27% Τζίρος: 191.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:59:35
Κτίριο Amazon λογότυπο

Η Amazon ετοιμάζει το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ Melania

Η Amazon ετοιμάζει ταχύτατα τη συνέχεια του ντοκιμαντέρ για τη Μελάνια Τραμπ, παρά την εμπορική αποτυχία και τη χαμηλή κριτική αποδοχή του πρώτου φιλμ. Η πρεμιέρα της νέας παραγωγής αναμένεται αργότερα φέτος.

Η Amazon προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην παραγωγή μιας συνέχειας του ντοκιμαντέρ για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, παρά τη χαμηλή εμπορική απόδοση της πρώτης ταινίας. Το αρχικό ντοκιμαντέρ «Melania» συγκέντρωσε μόλις 16,7 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ο δηλωμένος προϋπολογισμός του ανήλθε στα 75 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά τις περιορισμένες εισπράξεις και το χαμηλό ποσοστό 7% στη βαθμολογία του Rotten Tomatoes, η Amazon MGM Studios έχει ήδη δρομολογήσει τη συνέχεια, με σκηνοθέτη και πάλι τον Μπρετ Ράτνερ. Ο Μάικ Χόπκινς, επικεφαλής του Prime Video και των Amazon MGM Studios, επιβεβαίωσε τα σχέδια για το νέο έργο τον Ιούνιο, αναφέροντας στο podcast Strictly Business του Variety: «Θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία όταν κυκλοφορήσουμε τη συνοδευτική σειρά ντοκιμαντέρ αργότερα φέτος».

Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Μαρκ Μπέκμαν, μιλώντας στο Real America’s Voice, σημείωσε: «Ίσως θυμάστε, αν είδατε την ταινία, καταγράψαμε μόνο 20 ημέρες από τη ζωή της πρώτης κυρίας. Ανοίγουμε λίγο το παράθυρο στην ιδιωτική της ζωή, τον γάμο της, την οικογένειά της. Ανοίγουμε λίγο βαθύτερα στην καριέρα της, καθώς και στη φιλανθρωπία της».

Το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ των Amazon MGM Studios, «Melania», εστιάζει στις 20 ημέρες πριν από τη δεύτερη ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και αποτέλεσε σημαντική οικονομική ζημία για την εταιρεία παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία αποτέλεσε την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Μπρετ Ράτνερ μετά από αρκετά χρόνια, λόγω προηγούμενων καταγγελιών εις βάρος του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αναμμένο κερί πένθους
ΔΙΕΘΝΗ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σαμ Νιλ, ανακοίνωσε η οικογένειά του

Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός Σαμ Νιλ πέθανε αιφνιδίως στα 78 του, αφού είχε ξεπεράσει τον καρκίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του. Συγκινητικά μηνύματα για την προσφορά και το ήθος του δημοσίευσαν στα social media.
Βραβείο Όσκαρ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Madonna: «Ίσως δεν πίστευαν σε μένα» για τη ματαίωση της βιογραφικής ταινίας

Η Madonna αποκάλυψε ότι η βιογραφική της ταινία ακυρώθηκε λόγω οικονομικών και δημιουργικών διαφορών με τη Universal Pictures, παρά τα δύο χρόνια δουλειάς της στο σενάριο και στην προετοιμασία παραγωγής.
Ντούα Λίπα τραγουδά live
ΔΙΕΘΝΗ

Ντούα Λίπα & Κάλουμ Τέρνερ: Μυστικός γάμος στο Λονδίνο, πάρτι στη Σικελία

Η Dua Lipa και ο Κάλουμ Τέρνερ παντρεύτηκαν στο Λονδίνο, έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης. Ο γάμος έγινε με λίγους φίλους και συγγενείς, με τη Dua Lipa να φορά λευκό custom ταγιέρ Schiaparelli, όπως αναφέρει η βρετανική Vogue.
Παραλία Μυλοπότας Ίος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ίος αναδεικνύεται ως ανερχόμενος προορισμός στη Μεσόγειο από διεθνή μέσα

Η Ίος προβάλλεται διεθνώς από το αυστριακό oe24.at ως εναλλακτική των πολυσύχναστων προορισμών, προσφέροντας αυθεντική εμπειρία, ήρεμο περιβάλλον, ονειρικές παραλίες και εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, χωρίς υπερτουρισμό.
Μέγκαν Μαρκλ χαμογελαστή
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρνουν ιστορία πολέμου Αφγανιστάν στο Netflix

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζουν ταινία για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, βασισμένη στο βιβλίο του Άνταμ Τζόουετ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το Netflix. Ο Χάρι έχει υπηρετήσει δύο φορές εκεί.