Φώτο: Shutterstock

Προβάδισμα 8 μονάδων για τους Συντηρητικούς του Μπόρις Τζόνσον

Με 8 μονάδες προηγούνται οι Συντηρητικοί του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, έναντι των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν, όπως αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Daily Mail.

Το Συντηρητικό κόμμα του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον έχει προβάδισμα οκτώ εκατοστιαίων μονάδων έναντι των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν.

Αυτό τουλάχιστον καταγράφει δημοσκόπηση του ινστιτούτου Survation που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ταμπλόιντ εφημερίδας Daily Mail.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν το 34% των προτιμήσεων, οι Εργατικοί το 26% και το φιλοευρωπαϊκό κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών το 19%, ενώ το Κόμμα του Μπρέξιτ του Νάιτζελ Φαράζ προσελκύει το 12%.

Οι Τζόνσον και Κόρμπιν αναμένεται να αρχίσουν τη βραχεία προεκλογική εκστρατεία τους σήμερα Πέμπτη, ενόψει των πρόωρων βουλευτικών της 12ης Δεκεμβρίου, στις οποίες οδήγησε το παρατεινόμενο αδιέξοδο όσον αφορά το Brexit, το οποίο αναβλήθηκε ως την 31η Ιανουαρίου 2020.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Survation σε δείγμα 1.010 ενηλίκων Βρετανών διεξήχθη μέσω του Διαδικτύου την Τρίτη και χθες Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

moderna-emvolio-covid19-ygeia
ΔΙΕΘΝΗ

Συμφωνία Βρετανίας - Moderna για επιπλέον 2 εκατ. δόσεις του εμβολίου

Το Λονδίνο θα αποκτήσει πρόσβαση σε αριθμό δόσεων του συγκεκριμένου σκευάσματος που αρκεί για τον εμβολιασμό 3,5 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η κυβέρνηση έχει κλείσει συμφωνίες με επτά εταιρείες.